Radikala sanningar/ RKK Videos Paganism

 

Se två videos som verkligen visar vad hedendom är och hur RKK dyrkar solen m m, se filmerna och bli upplyst om olika sammanhang m m

Roman Catholic Church Pagan Pt 1

Now let’s look at another interesting fact-you have heard of Baal worship, of course. The Old Testament is full of stories about it. But did you know that Baal worship was sun worship?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/IXFfKmCbq0s” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

____________
Roman Catholic Church Pagan Pt 2  /Satanic hand gestures/

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/MQKJJGQHElU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

/Maria

4 thoughts on “Radikala sanningar/ RKK Videos Paganism

 1. Hej jag tycker det är mycket skrämmande att läsa vad du berättar, jag hade nog skrikit till av rädsla och av ilska.
  Ja det finns väldigt kusliga videos och jag har sett 6 st till som tar upp frågan: VEM är påven och ÄR han katolik? Man kan ju inte ens tro att han skulle kunna vara en kristen, även om man skulle försöka. Jag tycker att man måste sätta sig in i dessa saker för annars blir man ju grundlurad och går FEL väg. Vi ska inte in i ekumeniken med påven i spetsen, det är ju helt galet!Vi /man skall gå den enda rätta vägen med Jesus, den smala vägen som leder till himmelen.
  /Maria

 2. Det är inte konstigt att tanken att “ena alla religioner i en enda” kommer från RKK – det ser man ju hur poparna är klädda på den här videon – de bär ju alla antika gudsbeläten och smyckar en kristen kyrka med dem – alla symboler är med!

  Statyn bakom hörnet

  En gång var jag i en spansk kyrka i en liten stad, rätt avslappnat och ljust var det i den just då. När jag gick om hörnet på vandringen genom den, var det en svart skugga bakom ett hörn. Jag frös till plötsligt och vände mig om och fick se en stor Mariastaty – helt svart och med stjärnor i klänningen, och med en av dessa konstiga handsignaler, som i videon ovan.

  Är det inte komiskt att bli “spökrädd” i en kyrka, mitt på blanka dagen? Va? 🙂 Så lättskrämd är väl ingen vettig människa?

  Kusliga videos du tog med här, helt klart.

 3. Jesus säger att han är vägen och sanningen och livet. Hur kan man då lyssna till påven som vill ena alla religioner till en? NWO.
  Det är bäst att ta och förstå nu vem påven är och vad han och RKK står för, innan det är försent. Det kommer fler filmer om detta.
  Jesus lever! /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.