Radikala sanningar /Jihad /Barnäktenskap..

  

 Världen behöver bli frälst

Vill man vakna och se sanningar? Det finns sanningar som är mycket obehagliga och som man helst inte vill veta något om. Därför kommer jag att ge dig en länk här som handlar om pedofili och barnäktenskap!

Det är SHARIA-lagar som tillåter detta, och detta vill man tydligen ha i vårt land. Är det dags att protestera tycker ni? Se länken HÄR:

http://jihadimalmo.blogspot.com/search/label/pedofili

I denna länk kan du läsa om pedofili som islamistisk tradition, och vilket deras religion stödjer/tillåter. Är det rätt?

Du kan också se, om du scrollar ner, hur 450 pedofiler får en brud. Och du kan läsa om hur HAMAS stoppade nyheten om bröllopet/en.

http://jihadimalmo.blogspot.com/ OCH HÄR ser du andra saker som du kanske inte hade en aaaning om! Du kan också se en saudisk expert som berättar om BARNÄKTENSKAPEN. Jag mår illa.

Det förekommer mycket knepigheter runt vår värld och detta jag visat här är bara en bråkdel.

Det är ju väldans tur att man har vänner på “nätet” som kan hjälpa en att få fram sanningar.

Jesus avslöjade falska profeter och falska ledare, det kommer han att fortsätta att göra, och domen kommer säkerligen att bli hård. Människor missbrukar Guds lag å det grövsta och detta är fruktansvärt.

Jesus säger  t ex i Luk 20:47 så här:

*Men till och med när de ber sina långa böner och ser fromma ut, funderar de ut planer på hur de ska kunna lura änkor på deras egendomar. Därför väntar dem Guds strängaste dom.” Ja det finns många som gör många olika gruvliga fel. …

http://jihadimalmo.blogspot.com/search/label/pedofili

2 thoughts on “Radikala sanningar /Jihad /Barnäktenskap..

  1. Hej Jenny! Jag tror du haft en fiiin vecka!Det är klart man måste njuta av ledig tid. Här kommer kraam!
    /Blessings! /Maria

  2. TAAAAAAAAAAAAAAAAAACCK gumman haha det e suuper kul vilken frihet altså har itne svarat på kommentarer på evigheter har bara kört och njutigt av min lediga vecka hehe hur e allt med dej då=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.