Radikala sanningar

Radikala sanningar. Vet vi vad det är?

En speciell radikal sanning är: Golgata Kors.

Vi kan tala och sprida sanningar, ja visst, men om vi lindar in allt, för att det inte ska “ta så hårt” i människors hjärtan ,är det svårt att få förändring till stånd. Att tala om Golgata kors och falla ner inför Jesu fötter, det är det finaste man kan få göra.

Vi kan tala om väder och vind, vi kan tala om Kristus på många sätt, i största allmänhet, MEN att tala om vad som hände när han dog och varför, det vill inte alla göra. Att sedan också tala om Uppståndelsen, där går kanske gränsen…

Att höra på radikala sanningar gör ont. Men vi behöver ju inte höra det vi inte vill. Men jag skulle önska att alla längtade efter att höra dem. Att få veta, känna övertygelsen i att Ordet är sant, det är en så mäktig upplevelse, att jag önskar att alla på jorden får höra och veta det NU.

För Jesus lever. Han är högst verklig, och han vill att alla skall få uppleva honom så som han är, och den han är: Guds Son. Han ligger inte i krubban för evigt…. Han sitter på Gud Faders högra sida. Han ber för dig, för mig, för oss.

Ingen är mer trofast än han. Ingen är mer sann. Han drar människor upp från förtvivlans grund och helvete. Han smeker vårt inre med framtidshopp och förändrar liv. Vill du ha detta? Säg ett ja. Lär känna Mästaren.


blieve2.gif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.