Evangelium /Under, Mirakel.

crwnthrn3.gif

Det är dags att göra Jesus mer känd.

Min sida har hittills innehållit mycket om tro, hopp, och kärlek, bibelord och annat. Tänkte börja ta upp mannen Jesus och berätta mer om under och mirakel han gjorde, ja egentligen var det ju Gud som sade vad han skulle göra i olika situationer, för Jesus säger: Jag gör det Fadern gör, /säger åt mig att göra.

Evangelium. Vad betyder det för dig? Är det en samling berättelser bara om vad som hände då Jesus gick på jorden eller är det något som händer idag? Det gäller idag därför att Jesus själv har sagt detta. Han har också sagt att vi skall bli lika honom att vi skall göra det han gjorde, och att vi skall kunna göra ännu mer.
Spännande tanke, eller hur? det skall heller inte vara bara en tanke utan verklighet. Den som tror skall kunna gå vidare i sin gärning och växa till i kunskap. Den som tror är kallad att göra hans gärningar och ha hans livsstil utan att vackla. Därför skall vi arbeta på vår helgelse.

Vi är heller inte kallade att gå den breda vägen, utan den smala vägen som leder till himmelen.

Jesus var Guds gåva till Israel som nation, men han blev inte accepterad av sina egna. Folket anklagade sin egen kung, ställde honom inför rätta och dömde hono till döden på korset.

Men genom uppståndelsen visade han sin makt över liv och död och sin befogenhet att ge oss medborgarskap i hans rike. Med alla dessa bevis på att Jesus verkligen är Guds son borde det inte vara svårt för oss att ta emot honmom som vår herre och kung.

Vår uppgift är att föra hans erbjudande om evigt liv vidare ut över hela världen så att alla människor kan få del av hans seger. Vår uppgift är att sprida evangeliet. Vår uppgift är att stå upp för det Jesus gjorde och för det han gör för människor idag.

Jag tänker börja från början; i Johannes evangelium och berätta och förklara vad som händer på vägen mot korset. Det kommer att bli en spännande och otrolig vandring i bibeln, med vad som hände Jesus, och de människor han tjänade; berättad av dem som var med, och berättad av mig som tror på det som står och som inte tänker lägga till något eller dra ifrån något.

Du är välkommen att under kategorin

Evangelium/Under, Mirakel/

följa bibeln tillsammans med Jesus, Matteus, Markus, Lukas och Johannes.

“Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord.” /Rom 10:17

“Mycket folk kom till honom (Jesus) och de hade med sig lama, blinda, lytta, stumma och många andra och lade ner dem framför honom. Han botade dem, och folket häpnade… Och de prisade Israels Gud.” / Matt 15:30, 31

jesus77.gif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.