Psaltaren i bibeln. Ps 30 Tack Jesus för läkedom

Tack Jesus

Jag vill tacka Herren, ty han är god! Han kommer med tröst och läkedom. Min man ligger på sjukhus i svåra plågor, men vi tror på gudomligt helande. Gud  hör ju våra böner.

Ja jag är säker på att det som har varit svårt en tid, kommer att bli verkligt underbart igen, Gud har omsorg om sina barn. Jag fick psalm 30  nu i eftermiddag, och jag fröjdas över att läsa den. Den handlar om helande och räddning och glädje.

Så efter tårar kommer glädje….  en härlig vers:* Då förvandlade du min klagan i fröjdesprång; du klädde av mig sorgens dräkt, och omgjordade mig med glädje.* Ps 30:12-13

Gud lämnar inte sina barn, han är med dem i allt. Jag är evigt tacksam för allt han har gjort och gör. Se  framåt, säger han. /Maria

 

2 thoughts on “Psaltaren i bibeln. Ps 30 Tack Jesus för läkedom

  1. Hej Karin. Ja det har varit mycket jobbigt men Gud vänder på svårigheterna till goda saker, jag märkte det så tydligt idag. Gud svarar på bön på ena eller andra sättet, det gör mig så glad. Så maktlös man är när någon har så ont…
    Tack för din omtanke! Sköt om dig, Gud välsigne dig.
    Kram f Maria

  2. Hejsan Maria!

    Låter jättejobbigt, men som du säger, Gud lämnar aldrig sina barn, Han är med och Han ser, hör och svarar, även när vår tro är svag. Ska be för er och att Gud griper in och helar.

    kramar från Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.