Bibelord /Relation med Gud

Bibelorden ur psalmerna är verkligen fina att läsa, och de ger oss kunskap. Man kan också klart se på sitt eget liv om man följer Gud med en sådan önskan som bibelverserna talar om. Några exempel:

 

*Jag älskar Herren, för han har hört mina böner och besvarat dem.*  Ps 116:1

 

*Herren beskyddar dem som är som barn och inte kan hjälpa sig själva.* Ps 116:6

 

*Lyckliga är de som är förståndiga nog  att lyda Guds lagar i allt.* Ps 119:1

 

*Se till att jag går på rätta vägar, för jag vet verkligen hur underbara de är.* Ps 119:35

 

Bibelorden fångar ens hjärta, eller stör ens hjärta, och stör de och man blir illa berörd, då är det något man måste tänka över. Hur är den personens relation till Gud? Innerlig?  Varm? Kärleksfull? Bedjande? Förtrogen…….eller finns det ingen relation? För mig är relationen till Gud den finaste och viktigaste jag har, och jag önskar  att alla ville säga ett Ja till Jesus /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.