Profetiska budskap! /Syner, drömmar, tilltal

 

Foto: Staden Boston 2009/Maria

Uppenbarelser…detta stycke kommer från Elvor och Janne, och handlar om syner/drömmar. Det händer mycket i världen och de troende berättar om olika saker de sett, och här kommer dröm angående Grekland….

Den här brodern från Värmland har vi träffat i tidigare sammanhang. Vi ringde upp honom för att ge honom svar på en fråga. Plötsligt kom vi att tala om uppenbarelser och drömmar och då berättade han den här drömmen om Grekland för oss. Vi bad honom att skriva ner den och skicka den till oss för att fler kunde få ta del av den.

Här är Mailet.

Hej! Enligt Joel 2 : 28 era gamla män skall ha drömmar, era unga män skall se syner. Jag tycker väl inte jag är så gammal 65 år.

Det är två drömmar jag har haft som jag ser som ett tilltal från Gud. Den första var för ca: fem år sedan, där vi bor finns det en sjö som ligger några hundra meter intill vägen. I drömmen var jag ute och promenerade efter vägen och när jag ser ner mot sjön är vattnet borta. Jag ser mej om till höger, där är vattnet som en stor våg och när jag ser på börjar vattnet rusa mot vänster. Då tänkte jag att nu kommer vår lilla väg att ta skada. Sedan var drömmen slut, men orden jorden brister ja den brister, jorden vacklar ja den vacklar, kom till mej tydligt. Det skulle dröja ett år innan jag upptäckte att det var ett bibelord Jes. 24:19-20.

Jes 24:19 Jorden brister, ja, den brister. Jorden rämnar, ja, den rämnar. Jorden vacklar, ja, den vacklar. 20 Jorden raglar som en drucken. Den svajar fram och tillbaka som en vakthydda i trädets topp. Dess missgärning vilar tung på den. Den skall falla och inte mer resa sig.

Den andra drömmen var för ca: 2 månader sedan jag drömde att jag befann mej på en öppen plats högt belägen. Där fanns en mur och bakom den ett stup. På höger sidan fanns en förhöjning och där var några människor.

En av dem hade en bunt flaggor och hon som hade flaggbunten tog fram en bild av en flagga, det var Greklands flagga, och hon säger att ”först ut är Grekland”. Under tiden detta hände vilade det en mycket hotfull stämning och jag blev rädd för vad som skulle komma. Som du ser Janne blev det 2 drömmar. När jag satte mej ner för att skriva kom den tydligt upp i mitt minne att den första drömmen från Jes. 24:19-20 skulle vara med också. Jag försökte berätta den i församlingen vi var medlemmar i då men ingen ville lyssna. Mvh. XXX

Ohlins! Vi tror att båda drömmarna handlar om samma sak! Den första drömmen är ju nästan identisk med dessa flod och översvämmnings drömmar som kom till oss för ett tag sedan.

Den andra drömmen förklarar ju vad vi ser nu ske. Kan det vara Grekland som är det 1:a landet att skakas i den kommande ekonomiska turbulensen som skall föra fram Antikrist till makten? Ja den som lever får se.

/Jag säger att i denna drömmen kan det vara Grekland som råkar illa ut (för det vet vi ju nu vad som hänt). Detta påminner mig om en syn om New York som jag hade för cirka ett år sedan:  Alla skyskrapor rasade till marken i ett fruktansvärt dån; New Yorks fall? ekonomiskt och andligt? Jag såg även en stor flodvåg över Manhattan…och en varning om kollaps. Detta skriver ju t ex D Wilkerson om i sina böcker, särskilt boken Festen är över.  Och Ja, Festen ÄR över./Maria

*Gud, jag lyfter min blick upp till dig, till dig som sitter på tronen i himlen.* /Ps 123:1

8 thoughts on “Profetiska budskap! /Syner, drömmar, tilltal

 1. Hej Millaz Roligt att du yckte om detta inlägg, det finns de som får profetior i drömmar och tilltal och detta får vi ta till oss. Det händer mycket i världen nu och läser du bibeln så ser du vad som händer i Israel….bibeln är mycket klar på den punkten.
  /Hälsn Maria

 2. JAAA , Nån som har samma Tankesätt som Lilla Meg !!! Kram på er alla ! & Blessing !

 3. Ja din tanke var god tycker jag, det är bara det att människor inte tänker så, de är inte på den nivån- känslor och kärlek finns det för lite av!
  Blessings!
  /Maria

 4. Nä det fattar jag nog att folk idag inte arbetar utan lön, men tanken var väl god?

 5. Hej, tror du att folket ställer upp gratis numera? Det gjorde man förr en del, då jag var liten då hjälpte man varandra…Samhället har fått en annan uppbyggnad de senaste 100-50 åren och det skulle inte fungera idag. Efter industrialiseringen har det förändrats totalt. Jesus är nog väldigt ledsen över världens tillstånd och över Kapitalet!
  Det är ju människorna som styr och Jesus finns ju inte för många människor, så han har ju ingen talan,,,men det kommer han snart att ha, då blir det inte roligt för den som roffat åt sig och dömt ut människor.
  /Maria

 6. Ja. Fast tänk om folk inte borde ha varken pengar, kreditkort eller byteshandel? Varför inte ställa upp gratis för varann? Skulle Jesus säga att vi måste ha pengar i samhället?

 7. Hej ja jag var i Boston en mycket vacker stad, med underbara människor, så olikt här i Sverige på många sätt.
  Pengar har jag haft stridigheter om och saknat må du tro, vad sägs om att koka soppa på en spik då man är utan pengar och mat? Det har jag gjort mååånga ggr.
  Jag vet också vad gräl är. Men det var då- det är över—

  Förr hade de byteshandel- det kanske borde införas igen.
  Ekonomin kommer att krascha i land efter land, och sedan kommer världsekonomin att bestämmas av världsregeringen- vi är snart där, jag tror/anar att kraschen kommer i sommar i Sverige eller 2011 . Det är väl att man har en Gud som regerar ens liv.
  /Maria

 8. Var det i Boston du var eller? Ser du det roliga i sånt fall? Du kommer från Västerås, västeråsgurka; och Boston besökte du, bostongurka.

  Ja det har ju varit oroligheter idag i Grekland på tal om det. Där ser du vad gräl om pengar kan orsaka. Har du nånsin grälat om pengar i er familj Maria? Då vet du hur jobbigt sånt kan vara. Det borde nog inte finnas några pengar i världen alls egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.