Psaltaren i bibeln/ Ps 103:13; 100:5

*Såsom en fader förbarmar sig över barnen, så förbarmar sig HERREN över dem som frukta honom.* /Ps 103:13

Prisa HERREN!

4 thoughts on “Psaltaren i bibeln/ Ps 103:13; 100:5

 1. Hej Jenny! Tack ! Vad härligt att höra denna nyhet! Gud välsigne dig! i detta! Nu ska det börja hända mer underbara saker i ditt liv, så brukar det vara efter ett dop.

  Ang din fråga så har ju du vittnesbörd att berätta vad Jesus gjort för dig- ditt gamla liv o ditt nya liv, berätta om glädjen i Gud! Det räcker låångt!, titta om du vill här i kategorin Att vittna om Jesus, den kommer här:
  https://gospel.jesuslever.eu/?cat=66
  och: Att bli frälst:
  https://gospel.jesuslever.eu/?cat=50
  Du kan också maila mig…kram fr Maria

 2. heeejj vad roligt att du skriver=) tänk en del på din blogg faktiskt den är så fantastisk, det finns hur mycket som helst att läsa och undrar man något ja då hittar man det här=).allt är bra med mej döpte mej i fredas helt underbart =).jag har dock en fråga till dej eller två rättare sagt hehe men jag kan börja med en=) hur berättar man på bästa sätt om jesus för någon som helt saknar kunskap om honom? det är juh lätt att utgåfrån en människas kunskaper de redan har men en som inte har några, vars börjar man då?det finns juh hur mycket som helst att berätta.

 3. Hej vännen. Tack för din fina kommentar, jaa visst räcker den! Det är ju det tillståndet vi får vara i: Han förbarmar sig över oss, och vi har Gudsfruktan, vi vill tjäna en stor Far.
  Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.