Profetiska budskap! /En dagslön?

EN DAGSLÖN?

Den ryska vetekrisen leder till en världsvid obalans i livsmedelspriser.

De extrema väderförhållandena över jorden orsakar matbrist i delar av världen.

BIBELSTÄLLE

Uppenbarelseboken 6:1-6 De sex första sigillen bryts 1 Och jag såg när Lammet bröt det första av de sju sigillen, och jag hörde ett av de fyra väsendena säga med en röst som åskan: “Kom!” 2 Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Åt honom gavs en segerkrans, och han drog ut som segerherre, för att segra. 3 Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag det andra väsendet säga: “Kom!” 4 Då kom en annan häst ut, en eldröd, och åt honom som satt på den gavs makt att ta bort freden från jorden och få människor att slakta varandra. Och ett stort svärd gavs åt honom. 5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: “Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: “Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.”

NYHETSLÄNKAR

Priset på Amerikas dagliga bröd och kött kan gå upp kraftigt till hösten, när stegrande vetepriser som svar på det ryska exportförbudet orsakade oro om brist på livsmedel. Men jordbruksanalytiker säger att världens förråd av vete och andra spannmål är större nu än vad de var för tre år sedan. >>

Mahmoud Abbas är inte emot att inkludera judiska soldater i en internationell NATO-styrka som skulle placeras längs gränsen mot en framtida palestinsk stat, under ett potentiellt, permanent fredsavtal. >>

/Det är minst sagt oroligt överallt på detta klot, och när den falska freden kommer så vet vi att stora saker kommer att hända. Var uppmärksam, var i bön, läs bibeln, tala med Gud…/Maria

7 thoughts on “Profetiska budskap! /En dagslön?

 1. Nej vi ska inte vara blåögda. Det finns de grupper av människor som vill lura i oss helt fel information. Detta skall vi se igenom och vara så klarsynta vi kan och fråga Gud om svar vi behöver.
  Nej vi vill inte följa med in i dimman utan hålla oss klara och sakliga så gott vi kan.
  När man hållit på ett tag att omgärdas av lögner så öppnar Gud ögonen och sinnet så som han vill och vi tar del av sanningarna fr honom.
  JA Gud har verkligen tålamod med människorna, men tänk att de inte förtår att hans tålamod snart är slut.
  /Maria

 2. Vad jag menar är bara att vi inte ska vara “blåögda” och tro att “Talibanerna är världens största problem” och att “global uppvärming” behöver leda till alla dessa katastrofer (som planerarna vill att i ska tänka). I så fall är det bara att “följa dem in i dimman” (om man nu gillar hur de arbetar idag).

  *Koda av gubbarna…*
  När man följer dem lite i spåren börjar man snart se att “ingenting” stämmer och det mesta fungerar så här: “Vi är bra ledare och tar hand om dig i alla skräckscenarios” (vi själva medverkat till…)

  Vilka katastrofer har Gud medverkat till?
  Och så mycket tålamod har Han!

  Man får väl anta att bränderna i Ryssland är naturliga bränder, det är inte det som är poängen här!

 3. Hej Andreas. B Roberts är en amerikansk predikant, en av de få som går med Gud. På elvorochjanne.se kan du se hans inlägg som jag tar med här. De står där att läsa. Leta dig fram i högerspalten om profetiska budskap.
  /Maria

 4. Hej Janne, jag tycker man får läsa mellan raderna i inlägget, kanske inte alla vill eller kan det, men vi förstår ju att alla dessa s k program inte kommer av naturliga orsaker!!! Det tror jag INTE. Och: jag tror att Gud är mycket vred!

  Det är klart vi skall lita på Gud! Och be för varandra och för världen och för att Gud skall göra något stort nu.

  Globaaaaalt ja, allt är globalt och vackert o bra, bara det är globalt så är det ok, FY vad trött jag blir på detta.

  Jag visste inte att Solana arbetar på ett universitet ..är han ute ur leken tror du? Skall befolkningarna stabiliseras? Genom våld o krig? Ojojoj vi har verkligen böneämnen att be för!

  /Maria / Gud HAR fortfarande kontrollen!

 5. Jag tycker Brian funderar lite “enkelt” på sina Bibelprofetior.
  1. Världsmarknaderna och handeln i dem är på många håll uppdämd och det spekuleras och arrangeras priser/försäkringar. Olja, vete, ris, vitvaror, energimarknaderna styrs av bankerna (horder spekulanter och datorer)
  2. När man läser “det internationella samfundets” dokument och de internationella policygubbarnas böcker får man snart intrycket att de tycker att överbefolkning är huvudproblem på planeten 3. Fred i mellanöstern nu?
  Väst (öst) håller ju på att stressa fram nästa fas i “det långa kriget” om Euroasien och energitillgångarna på kontinenten. 4. Obama som president och “fredsmäklare” har historiska opinionsiffror (under 40% av amerikanerna tycker Obama gör ett “bra jobb”). 5. NATO/EU-strategen Solana (som broder Brian varnar för) är inte i rampljuset längre, han jobbar på ett universitet i Barcelona. 6. Gmo och manipulation av grödor, mat, vatten, väder etc är globala program med målet att “stabilisera befolkningen” (för att tala FN-språk)

  Det är väldigt oroligt över allt på klotet – men hälften av oroligheterna är program och kommer inte av naturliga orsaker. Socipaternas leder oss i dans…

  Har Gud fått nog snart? Varför inte lita till Honom och be för varandra helhjärtat? Jesus är äran och framtiden, Hans. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.