Min Herre /Låt livet bli ett vittnesbörd om Gud

Älska Gud

Guds möjligheter att hjälpa är alltid desamma, vare sig jag är ett litet barn eller jag har blivit gammal. Hela livet är ett vittnesbörd om Guds omsorg.
Guds nåds ständiga närvaro blir synlig när vi minns alla hans välsignelser under ett gånget liv.  Det gör det lättare att se framåt och fortsätta att tro, och att berätta för dem vi har omkring oss om förmånen att  få följa honom..

Så skriver jag nu till dig som läser för att jag vet att Gud har beskyddat och bevarat mig under mina år som frälst,och även innan, och att han gjort många under i mitt liv. Därför kan jag se FRAMÅT och se Fram emot resten av mitt liv i tjänande för Gud, stor och mäktig finns han i mitt liv!  Han har fått första platsen, vilket jag en gång trodde var omöjligt, men INGENTING är omöjligt för Gud!  /

Jag ber dig Gud, att människor skall förstå vem Du är och att du skall välsigna dem som läser här, med frälsning, och med nya liv i tjänst för Dig. I Jesu namn, Amen.

9 thoughts on “Min Herre /Låt livet bli ett vittnesbörd om Gud

 1. Hej Andreas. Ja så kan man uttrycka det. Jag hade en obestämd längtan länge, men visste inte att jag sökte Gud. Sedan fick jag detta livsförvandlande samtal från en vän, och DÅ förstod jag att jag behövde Gud, så jag ropade till honom (och vännen bad) att få lära känna Gud. Och jag vart frälst men fattade inte det, mer än att jag sakta men säkert kom in i bibelns värld och fick träffa troende människor som hjälpte mig på vägen….men den var svår, för jag var för självisk och ville bestämma HUR allt skulle vara!
  MEN GUD visste bättre så han övertygade mig om vissa saker, och jag fick ge mig-
  Gud har varit mycket nådefull mot mig, envisa människa….
  /Maria/ Idag är jag den som inget hellre vill än att berätta om Gud och hans under…..

 2. Okej Maria, det fattade jag nog inte riktigt att det var så det gick till den gången. Menar du att du till en början inte visste du var frälst?

 3. Hej Lena, en stor förmån, ja en räddning är det att känna Mästaren. Ja han vill vårt bästa även om kamp innesluter oss så utesluter det inte Guds nåd.
  Kram f Maria

 4. Hej Andreas, det hoppande hjärtat är glatt precis som mitt även om otrevligheter kantar min stig. När jag blev frälst blev jag inte det på det traditionella pingstsättet därför tog det tid innan jag fattade hur glad jag var/är.
  /Maria

 5. Hej Janne. Tack! Jaa att leva med Gud, det är det viktigaste i livet, det vill jag att alla ska göra. En glädjekälla en räddning en trygghet en otrolig tacksamhet.
  /Maria

 6. Ja, att lyssna till sitt hjärta
  där Herren bor…o följa hans maningar
  då hjälper han oss i alla lägen…
  och har vi lärt känna honom så vet
  vi att han vill vårt bästa!!!
  = att leva i Kärlek till varandra
  och Honom.

 7. Det där hoppande hjärtat är alltid lika roligt. Ser ut som Maria när hon blev frälst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.