Profetiska./Interreligiösa råd,ekumenik,RKK,FN:s plan

 

Jesus har betalt priset för vår frälsning och människor är ofta stora egoister och släpar hans namn i smutsen—-såsom i ekumeniken m m se nedan

 

5/12-10 fr elvorochjanne.se      (Ekumenik – manipulation m m /Maria)

Företrädare för mer än 50 trossamfund mötte samfundsminister Stefan Attefall. Samtalet leder bland annat till främjandet av Interreligiösa råd och alla är positiva och även de som kallar sig bibeltroende verkar blunda för konsekvenserna i sin ekumeniska strävan. Attefall “vill främja framväxten av interreligiösa råd i kommunerna, liksom se över de framtida formerna för kontakt mellan regeringen och trossamfunden”. >> Detta är troligen den översvämning som Gud varnade mig (Elvor) för i drömmen. >>

Vidare: Men Anders Arborelius, biskop i Stockholms katolska stift, varnade för ett synsätt som gör trossamfunden till verktyg för staten eller samhället i stort – Om man förr såg religionen som ett hinder för integration, så kan det nu finnas en risk för att religionen instrumentaliseras. När det gäller integration är det som med lycka – det blir inget av att bara tala om det, men om samhället i stort fungerar på alla nivåer, så kommer det av sig självt.

Ett intressant uttalande. Det finns en risk att man blir styrd och manipulerad… precis som ekumeniken många gånger går tillväga. Det här leder rakt i famnen på AoC, RKK, Tony Blairs Faith Foundation och Rick Warrens PEACE-plan (FN:s plan). Warrens vision är att församlingarna skall vara ett instrument för NWO i framtiden. Läs i Faith Undone >> Rick Warren visar den trebenta stolen dvs. församlingen skall arbeta tillsammans med staten (FN) – Skökan skall rida på vilddjuret (Upp 17:3).

Joel 3:7 Se, jag skall väcka upp dem från den ort dit ni har sålt dem, och det ni har gjort skall jag låta komma över era egna huvuden.

OBS! Elvors predikan: Som i Midjans tid >>

Bön om nåd för Kristen dömd till döden i Pakistan >>

Rogoff: Kina är rädd för USA:s penningpolitik >>

återkommer senare i dag. Ha en skön dag. /Maria

2 thoughts on “Profetiska./Interreligiösa råd,ekumenik,RKK,FN:s plan

 1. Ja jag håller med om det. Hur har det blivit såhär…ja det har pågått så länge.
  Det är bedrövligt, eller hur.
  /Usch /Maria

 2. …”Attefall vill främja framväxten av interreligiösa råd i kommunerna, liksom se över de framtida formerna för kontakt mellan regeringen och trossamfunden”.

  “Om man förr såg religionen som ett hinder för integration, så kan det nu finnas en risk för att religionen instrumentaliseras”, skriver Elvor.

  Precis! Samfund politiseras och kallas alltmer för “faith based organizations” och går under benämningen “tax exempt foundations”.

  I det sociala aarbetet ses krsitna församlingar av politiker som “NGOs av den religiösa typen”.

  NGOs vill lösa sociala problem i samhället och i tredje världen. Det ska de kristna församlingarna också göra.
  Därav Warrens “Peace Plan” för fred i världen som samarbetar med andra församllingar, religioner, new age, FN och världens tax exempt foundations (Gates Foundation tex!) och NGOs med samma målsättning.

  Det kan bli svårt att hålla en evangelisk eller ens kristen profil i dessa samarbeten över gränserna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.