Nyheter/ Internetcensur/Julian A CIA?

 

6/12-10

11 September 2001 Fejkat?  Resultatet blev nog precis det Nya Världsordningen (Globalisterna) ville med sina planer. 

Jimmy skrev på Berndts blogg följande: >> Man släpper numera medvetet information för att säga att Internet skall censureras.

WikiLeaks Julian Assange är en CIA – COINTELPRO AGENT >>

DÄRFÖR FÅR DU VETA HÄR LÄNKARNA I ATT – Julian Assange Is WikiLeaks A CIA COINTELPRO Operation? 1/3 Webster Tarpley 02 augusti, 2010 >> Is WikiLeaks A CIA Operation? 2/3 >> Is WikiLeaks A CIA Operation? 3/3 >>

“Friheten på internet är hotad. Professionella hackare har inte mycket att vara rädda för – till skillnad mot den vanliga nätsurfaren. Efter Wikileaks senaste publicering väntas världens regeringar skynda på utvecklingen mot ett slutet nät.” ( Dagens Nyheter >>)

JP Morgan köpte jättelager med koppar >>

Kan Golfströmmen stanna? >>

Regnen i Columbia dödade 174 och gjorde 1,5 milj hemlösa >>

Dödstalen stiger hela tiden i det djupfrysta Europa >>

Syriens inflytande i Libanon är alarmerande >>

Kristendomen mest förföljda religionen i världen >>

/Maria

5 thoughts on “Nyheter/ Internetcensur/Julian A CIA?

 1. Skulle bli mycket förvånad om Assange inte hänger med i media ett tag – han är ju en kändis! Han verkar åka ut och in i häktet under den tid det tar att införa 1. cyberbrottslagstiftningen och 2. stämpla motståndet på internet.

  Är det inte finurligt att vi delvis lever i en sagovärld skapad av konspirerande myndigheter?

  Vad i det sista wikileaks info stoppar USA från att gå vidare, som inget har hänt? Påståendet att Ahmedinejad är “en Hitler”? Eller att Sauderna vill attackera Iran och Kina stoppar Google?

  Vad i läckan är ett slag mot andra länder? En hel del.
  Hörde att svenska regeringen ska upp i KU tex.

 2. Det finns folk som tycker mycket illa om allt detta som vi får reda på men vem kan ryta ifrån? Gör medborgarna i Sverige det eller någonannanstans? Vi piper av förvåning och rädsla…
  I Sverige har vi kanske inga åsikter- vi brukar ju sova.
  Det är mycket dubbelt detta med Assenge, hörde att de gripit honom, är han en syndabock eller med i det hela, CIA eller vad?
  Vi kan ju också se på länken Corruptio så ser vi vad länderna inte talar om! Ruskigt.
  /Maria

 3. Det fascinerande är att både myndigheterna och storföretagsmedia vet vad folk tycker och vilka frågor vi har! Ändå beter de sig som om vi inte har en åsikt om krigen och bankerna, lögnerna i klimatcirkusen och vi TV-tittare sväljer Assangehistorierna som om den politiska riktningen kan ändras om Assange tillåts släppa ut sk “hemligheter”. De hemligheter han släppt ut den här gången förstärker NATO och USA:s utrikespolitik (förutom några pinsamheter om Hilary Clinton osv)

  Assange har fått rollen som den nye Bin laden – gubben i lådan som “hotar imperiet”.

  Kolla in bilden:
  http://news.yahoo.com/nphotos/screen-shot-web-browser-shows-WikiLeaks-home-page-portrait-its/photo//101207/ids_photos_ts/r3211707931.jpg//s:/ap/wikileaks;_ylt=AkqI_tEa29E4l2GTbdsmLjEYdL1_;_ylu=X3oDMTFibzg0OG1iBHBvcwMxMQRzZWMDeW5fcl9qdW1wX3Bob3RvBHNsawNhc2NyZWVuc2hvdG8-

  Och bilden på Emmanuel Goldstein i 1984 (som har samma propagandaroll som Assange):
  http://www.google.com/images?client=safari&rls=en&q=1984%20goldstein&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=sv&tab=wi&biw=978&bih=674

  http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Goldstein

 4. Nej det ser inte bra ut- vi blir fångar under makteliten- utan att kunna ropa högt- var kommer friheten att finnas? I KRISTUS!
  Skamligt och skändligt och djävulskt! att människor blir fråntagna sin rätt.
  Men den som tror på en mäktig Gud behöver inte vara rädd.
  Håll ut ni alla som ser felaktigheterna och vedervärdigheterna som är och som kommer.
  Jesus är Herre.
  /Maria

 5. (Vad menar DN?)

  Katt och råttaleken med Assange (och de redigerade pro NATO-värlsbilden i de nya wikileaksfilerna) leder till internetcensur konstaterar DN, utan eftertanke.

  DN verkar en ryggradslös och knepig tidning. Jag begriper mig inte på vad de håller på med?

  Västvärlden kapar ned yttrandefriheten för internetsäkerhetens skull och DN skriver ett telegram om saken: Tyvär har yttrandefriheten upphört. Slut på telegrammet.

  Amerikanska polismyndigheter kan nu ta terrormisstänkta svenskar från gatorna utan rätttegång. Regeringen ser inget olagligt i det. Slut på telegrammet.

  NATO provbombar i Norrbotten den här veckan.
  Slut på telegrammet.

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.