Ett Guds barn – är inte rädd.

 

Är man osäker på om man får möta Gud ansikte mot ansikte? Vad är man rädd för, eller är man rädd för om man kanske INTE får möta Gud? Man träder inte fram inför Guds ansikte utan bävan. De flesta av oss skulle väl vara ganska nervösa över att stå inför en mäktig, världslig härskare, men tack vare Kristus kan vi genom bön med förtroende närma oss Gud, den allsmäktige. Vi vet att vi kommer att bli välkomnade med öppna armar-  vi har ju bekänt oss till Kristus- vi är ju hans barn genom vår gemenskap med Jesus, Var aldrig rädd för Gud. Du kan tala med honom om allt. Han väntar på dig.

Då du har gett ditt liv till Kristus i frälsningen och bestämt dig för att aldrig någonsin gå en annan väg än den han satt dig på, då kan du vara trygg. Värre är om du gett ditt liv åt honom och sedan tar en annan väg  –  lämnar honom.

**Och i honom kunna vi med tillförsikt frimodigt träda fram, genom tron på honom.**  Ef 3:12
Ta på dig din del av ansvaret och var trogen i den uppgift Gud har gett dig, så att hans plan kan förverkligas.

2 thoughts on “Ett Guds barn – är inte rädd.

  1. Hej Janne. Tack. Vi måste vara öppna och frimodiga, ty Gud har bett oss om det.Ja han ser rakt igenom oss, inget kan döljas för honom, därfö rär det så skönt att veta att han också ser våra hjärtan som ropar efter honom och som vill göra honom glad.
    Vi är hans barn och han har omsorg om sinda barn- så det är bara att gå vidare och ledas av hans Ande. Vi prisar dig Herre, och väntar på att göra din fullständiga vilja.
    Tack Gud.

    /Maria

  2. Tack, Maria för din här påminnelsen! Jag tycker ibland att det är svårt att be öppet. Man känner sig som en gammal matta och Gud ser rakt igenom allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.