Ett ord/Guds närvaro genom allt lidande.Glädje o hopp!

 

 

Gud har omsorg om sina barn

Under hela den tid som Jesus vandrade med lärjungarna undrade de vad han menade med Guds rike. När skulle det börja? Vilken skulle bli deras uppgift? De hade sedan gammalt uppfattningen  att Messias skulle vara en politisk ledare, som skulle befria Israel från romarna. Men Jesus talade om ett andligt rike i människors hjärtan och liv. Guds närvaro och hans kraft finns inneboende i var och en som tror genom den helige Ande. Detta gäller nu också!

Vi kommer att få se tider där jorden kommer att skaka än mer. Vi kommer att få se sådan saker som vi inte trodde vara möjliga att framställa eller stå ut med. Vi vet att det finns kameror i tv-apparaterna, varför är det så viktigt tror du för de som styr att framställa så många stora tv:n idag, billiga för alla och köplusten stiger och vi blir kontrollerade, människor är som hungriga fiskar på det bete som slängs ut! de sväljer det mesta…. Internetanvändarna kommer att kontrolleras och yttrandefriheten och kunskaperna kommer att strypas.

Men vi har en glädje, och ett hopp, vi har Gud. Den helige Ande kommer att vara oss till hjälp i alla situationer. Var inte rädd.  Vi kan inte ändra på tidens gång, men vi kan vara stilla i Gud och lita på hans ord för sina barn.
Den helige Ande förenar alla troende i Kristus (Ef 2:22) Den helige Ande kan upplevas av alla och arbeta genom alla (1 Kor 12:11, Ef 4:4)

*I honom bliven också I med de andra uppbyggda till en Guds boning, i  Anden.* Ef 2:22/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.