De sista.. /Bilderbergergruppen/ vaken.se

Som Mänsklighet rapporterat tidigare, så tillhör Urban Ahlin, Socialdemokraternas talesman i utrikesfrågor, den fascistiska lobbyorganisationen Trilaterala Kommissionen, systerorganisation till Bilderberggruppen.
I dagens Aftonbladet kan man också läsa att Ahlin inte kommer ihåg vad han har pratat om med den amerikanske ambassadören i Stockholm. Socialdemokraternas trovärdighet undermineras ytterligare av att deras

oförmåga att rensa ut fascister i ledande ställning. Socialdemokraterna har också haft ett långvarigt samarbete med den fascistiska lobbyorganisationen Bilderberg sedan 1960-talet, vilket man inte vill prata om.

På Wikipedias sida om Urban Ahlin kan man läsa följande: “Ahlins erfarenhet av utrikesfrågor har gjort honom till en eventuell kandidat som framtida socialdemokratisk utrikesminister.”

Det skulle vara mer i överenstämmelse med sanningen att skriva: “.. som en framtida svensk

 utrikesminister som representerar Bilderberggruppens och Trilaterala Kommissionens agenda.” – dvs det uppdrag som Carl Bildt har nu!

sv.wikipedia.org/wiki/

Urban_Ahlin

Tankesmedjan Mänsklighet      Läs och ta till dig…./Maria

3 thoughts on “De sista.. /Bilderbergergruppen/ vaken.se

  1. F-ordet låter väldigt hårt i vissa sammanhang.
    Korporatismen (företag och staten samarbetar för en minoritets intressen) betyder ung samma sak, men låter inte lika grovt. Hoppas att så många så snart som möjligt inser att spindeln är lös, och inte på bra humör.

    Det ju tydligt som vi sagt oändligt många ggr att 1. Sverige är en vassalstat (till EU/USA) och 2. vi vill inte erkänna det/vi låtsas som det regnar hellre än exponera detta faktum.

  2. Jaha detta är kanske huvudet på spiken, Sahlin är ju “ledig” nu att göra vad hon vill eller det andra tycker hon ska göra. Clinton och Blair och de andra herrarna och Sahlin m fl blir kanske krafter att akta sig för snart. NWO behöver väl folk som kan tala och verka för det nya. Vi kommer att få se mer av detta och hennes inblanding på annan nivå Detta är ju högst otäckt men inte förvånande. Ja det hela är i gång och VI kan inte stoppa detta vi kan bara be.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.