Profetiska budskap!/Profetia till Sverige och Europa

   Guds Ord gäller.

Profetia till Sverige och Europa

Ropa ut en helig bön och fasta!

 Ni, Europas folk, sover. Ni Europas folk, har fallit för en falsk frid. Ni Europas folk, går mot Guds dom med stora steg.

Ni, Europas folk, styrs och leds av människor som är lika långt borta från verkligheten som isbjörnen från den afrikanska kontinenten.

Ni, folken i Europa, vakna! En stor lavin av våld rullar emot er!

En lavin, inte av snö och is ,utan av metall och stridsvagnar och lastbilar fullastade med många människor. Och de är på väg till er. Motorerna långt borta i Asien har redan startat för att börja rulla i riktning mot Europa.

Ni Europas folk, inget av era länder kommer att bli skonade.

Ni kommer inte att bli skonade. Inte i någon stad kommer ni att finna fred. Barn kommer att förlora sin föräldrar, affärer kommer att plundras, hem och hus rånas.

Ni, Europas folk, är utan skydd, utlämnade till Asiens mäktiga armé.

Ni, Europas folk, gärna hade jag velat skona er, men ni har inte tagit vara på åren av fred för edra själar. Ni  har fallit för konsumtionens berusning.Ni har fäst er uppmärksamhet mer på materialismen än på mig – den levande Guden.

Ni, Europas folk, ni kommer att fråga i er nöd: Var är nu de gode Guden? Har ni inte frågat efter mig under  de goda dagarna,  varför skulle jag låta mig finnas när ni mår dåligt?

Men ännu en gång skall ni få ett tillfälle att söka mig. Att åkalla mig för att jag skall hindra katastrofen att hända, den som rullar fram.

Sök mig så skall ni finna mig. Åkalla mig och jag kommer att höra!

Hör mitt folk.

Min dom kommer över er. Ni menar att domen kommer över mörkrets barn, min dom börjar i min familj och det är ni! Ni har låtit en tid av nåd gå förbi. Den tid då jag gav frihet och ro åt Europa har ni låtit passera. En tid av djup tacksamhet för min gudomliga välsignelse har ni låtit gå förbi.

Ni herdar har inte gett den rätta maten till mitt folk. Fortfarande håller ni på att ge ut mjölk, ni söker egen ära. Mer och mer gäller det bland er att akta människor mer än mig.

Ni herdar har inte levt i en beroendeställning till mig utan levt i beroende av materialismen och av människors uppskattning.

Ni herdar söker inte mig….är ni inte medvetna om hur lång bort ni kommit från mig?

Ni herdar, är det viktigare att hålla på med fromma aktiviteter i era

” gudstjänster” än att räkna med min Helige Andes påverkan?

Ni, herdar, har ni tappat bort medvetandet om ert ansvar som ni har inför mig? Genom min Ande kommer jag att avslöja de tröga, de stolta, de likgiltiga och de kärlekslösa herdarna. Ni kommer att offentliggöras!

Barn kommer att skämmas för sina fäder. De kommer att skiljas från sina familjeband. Olycka kommer att ta över familjer och församlingar som är besmittade av ljumhet och tröghet. Ja, mitt folk är slaget av dövhet och blindhet.

Ropa då på mig så länge det är dag! Utlys en helig bön och fasta och ni kan hålla tillbaka olyckan som annars skall komma över er.

För övrigt skall jag skaka om er så att ni kommer att darra av ångest. Somlig kommer att ignorera detta på samma sätt som många andra budskap som varit smärtsamma.

Ve dessa herdar, som inte har fört mitt folk i  gemenskap med mig, utan ner i avgrunden. De kommer att plågas både dag och natt.

Sök mitt ansikte!

Sök att få förlåtelse och helande från mig!

Sök mitt ansikte för att få reda på min vilja!

Sök mitt ansikte för att ta bli uppfyllda av min ande!

Sök mitt ansikte för att bli utrustade med min kraft!

Sök mitt ansikte för att ta emot mina gåvor!

 Sök mitt ansikte för att bli uppfylld av min kärlek!

Sök mitt ansikte för att undgå min dom!

Sök mitt ansikte för min egen skull- för jag älskar er!

Ni tror att ni lever i säkerhet på er kontinent. Detta är en falsk frid ty dessa makter av kommunistisk och nazistisk diktatur är inte krossade.

Det kommer ett stort hot från Öst-europa. Som en väldig havsvåg kommer denna makt att välla in över länderna och inget land kommer att kunna var skyddat genom neutrealitet.

Ropa därför ut en helig bön och fasta!

Bli stilla inför mig och lär er att höra! Sluta med era religiösa aktiviteter!Jag är trött på att se på dem. Ser ni inte att jag har vänt er ryggen? Ropa ut en helig bön och fasta!

Många tror att de ha flera år kvar. Ni tänker inte mina tankar-nådens tid, den har ni haft…Tag vara på den möjlighet och tid som ni nu får av mig.Jag är rättfärdighetens Gud.

Vakna! Ser ni inte hur jag börjar tömma min vredes skål över jorden?

DET SOM NI HAR UPPLEVT I DE SISTA DAGARNAS

NATURKATASTROFER ÖVER EUROPA, DET ÄR ENDAST EN LITEN BÖRJAN  JA – EN FÖRSMAK AV DET SOM SKALL KOMMA ÖVER ER OM NI FORTSÄTTER EFTER ER EGEN VILJA OCH UTGÅR DÄRIFRÅN I ERA BESLUT.

Ropa ut en helig bön och fasta!

Jes.30:15.

Förebedjarna på Öland.

30 dec.-2 jan. 2000. /

Artikel från:http://berndtisaksson.dinstudio.se/empty_144.html

/Denna profetia har jag tagit med för att jag tror att den är sann. Sverige och Europa kommer att skakas, och det dröjer nog inte särskilt länge. Profetian är från 2000 och nu har vi 2010- och vi vet vad som hänt i EU- Ropa och Sverige de senaste åren. Katastrofen är nog inte långt borta.  /                Kommentarer?            /Maria

4 thoughts on “Profetiska budskap!/Profetia till Sverige och Europa

 1. Hej! Jag kan hålla med om att det talas alldeles för lite- ja katastrofalt lite om JESUS, KORSET, OMVÄNDELSE och mera… i dagens kyrkor är det nästan inget tal om allvarliga ting numera, annat var det förr.

  Denna profetia ovan här tror jag är mycket sanning i. För vårt land håller på att förfalla och gå sönder, och människor förintar sig själva. Här behövs OMVÄNDELSE och TRO!

  Profetia om tidens slut ja de finner man också, och det talas mycket om 2012, men jag tror inte att man får sådana årtal/jag tror attt vi skll läsa bibeln i första hand.
  De profetiska budskap du ser här på sidan har jag valt ut för att man skall se ungefär var man befinner sig i skeendet i världen, ta till exenpel B Roberts- de är lite av naturligare slaget och vi vet ju vad som sker i Israel . m m.

  Var är väckelsen? Ja det undrade jag med men tittar man i bibeln så talas det bara om väckelse i Joel och den handlar ju om Israel. ATt läsa bibeln och be är det viktigaste vi kan göra, och tala om Jesus…/Maria

 2. Vad är det för mening med dessa profetior, om man inte vet om det är ens EGEN, satans eller Guds ord som offentliggörs? Otaliga profetior med detaljer – från uppriktigt fromma människor som Wilkerson – har totalhavererat just för att de aldrig slår in. Ofta är de tydliga med årtal etc. Om man hittar NÅGON som slår det minsta in så är det ju pga att med alla dessa profetior så måste ju nån slå in nån gång.

  Men den överväldigande delen är ju faktiskt helt meningslösa. Vad hjälper det att skicka ut dessa, när människorna märker att de INTE är något att bry sig om, varför ska de skrikas ut? Är det andar som förskapar sig, ens egna tankar? Ens egna tankar är ju något HELT annorlunda än Jesu tankekraft och påverkan, genom Anden. Men även om det INTE är från en själv,VARFÖR SAKNAS ALLTID JESUS OCH KORSET?! Varför är alla dessa hiotande profetior som hämtade från Gamla Testamentet, VAR ÄR KRISTI KORS I DESSA; VAR ÄR HANS NÅD; VAR TALAS DET OM JESUS; JESUS; JESUS…?

  Jag har inte profetians ande själv, jag har frågat Jesus och han är TOTALT TYST. Så jag ska inte säga att andra inte har den, men det här om korset är inget jag har kommit på själv…

 3. Hej Janne. Jag vill gå ännu längre: Om människan inte har Gud, Vad har den då?
  Jag tror att denna profetia ovan är en klar varning.
  Sverige är illa ute och den som inte ser det som pågår här och i Europa den måste vara blind, på något vis.

  Kontantlösa samhället är inte långt borta- jag hörde på radions P1 i fredags att vi skulle få: EN NY VÄRLDSORDNING
  De sade just detta om ekonomin och hur den skall skötas…….när man nu börjar säga detta i Sveriges Radio…ja allt är ju redan bestämt.

  Men Gud har sista ordet i allt människor bestämmer.

  /Maria

 4. Svaret kanske är: “Vi har det ju bättre än någonsin!”
  “Vad skräms du för?”

  Fick kommentaren härom dagen när vi diskuterade det kommande *kontantlösa samhället* styrt av (gigantiskt stora) banker – “Vad gör det om vi lever i ett samhälle styrt av banker?”

  Ja, det kan man fråga sig! Vad gör det om bankirer styr planeten? Vi behöver ju ett balanserat ekonomiskt system…och någon som håller koll på konsumtionen!

  Ja, vad gör det om det stormar och Gud är trött på oss?
  Vi har ju TV och pensioner, sommarstuga och fred i Europa. “Vi har det bättre än någon annan generation”…men har vi Guds förtroende?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.