Profetiska budskap!/Övernaturlig kyrka..

Vad är en osynlig kyrka?och en övernaturlig kyrka? Kommer vi att få se detta fenomen? Och när? Såhär skriver David Wilkerson:

*Jag ser en stor och övernaturlig förening av alla sanna Jesu Kristi efterföljare, slutna tillsammans genom den helige Andes försorg. De har fullt förtroende för Kristus och hans ord. Denna övernaturliga kyrka av bibeltroende blir ett slags underjordisk gemenskap, som omfattar katoliker och protestanter ur alla samfund. Den binder samman unga och gamla, svarta och vita. Alla jordens nationer finns representerade.

Medan den synliga superkyrkan vinner alltmer politisk makt, växer den osynliga övernaturliga församlingen enormt i andlig styrka. Förföljelse  framtvingar denna kraft. Det förföljelsevansinne, som kommer att drabba jorden, driver dessa kristna till varandra och till Jesus Kristus. Samfundstillhörighet får mindre betydelse och större vikt läggs vid Jesu Kristi återkomst. Den helige Ande åstadkommer gemenskap mellan människor ur alla samfund och samhällsgrupper.

Denna överjordiska församling existerar redan i hela världen, men i framtiden blir den mer och mer osynlig politiskt sett. När förföljelserna intensifieras, blir dessa troende närmast fanatiska i sin strävan att evangelisera världen. Denna osynliga kyrka får övernaturlig smörjelse och kraft från den helige Ande till att fortsätta att proklamera evangelium tills jordens ändar har hört budskapet.* D W 1973

Jag tycker att D Wilkerson´s böcker är mycket bra, och han ger oss en bild över vad som hänt och vad som kan komma att hända i en framtid som inte är så långt borta. När det gäller den osynliga kyrkan kan vi se att i många länder redan nu är förföljerserna av kristna stor. Det pågår fruktansvärda dåd då det gäller att döda de kristna. En superkyrka kommer med all säkerhet att formas och likaså en osynlig kyrka kommer att finnas, där människor strider för Jesus i de absolut sista tiderna. Vi lever i de sista tiderna och det är oroligt på många håll i världen, därför skall vi nog vara vaksamma och kloka och ta reda på vad som egentligen händer bakom alla trevliga kulisser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.