Kända sånger/Halleluja du bor i mig

 

Jag blir så glad av att sjunga. För en tid sedan hittade jag en sång som var så populär bland troende  på 90-talet. Du får texten här

*Halleluja, du bor i mig, Halleluja, jag prisar dig, det flödar över av liv och glädje ifrån dig. Halleluja, jag prisar dig, det flödar över av liv och glädje ifrån dig.

*Jag fruktar ingenting, jag är aldrig rädd, för du är med mig, varje stund. Jesus jag prisar dig! Och jag lyfter mina händer till dig Gud, och jag prisar dig, Du är så god och din nåd varar för alltid.

*Halleluja, du bor i mig, Halleluja, jag prisar dig, det flödar över av liv och glädje ifrån dig.

Halleluja, du bor i mig, Halleluja, jag prisar dig, det flödar över av liv och glädje ifrån dig. Jag fruktar ingenting, för du är med mig varje stund, och jag lyfter mina händer till dig Gud, och jag prisar dig, Du är så god och din nåd varar för alltid. * /Jonnie Slottheden.

/Maria

2 thoughts on “Kända sånger/Halleluja du bor i mig

  1. Hej min namne, Välkommen hit! Ja den är ju en gammal sång numera, men jag kommer också ihåg den på den tiden man var i några församlingar o hälsade på. Orden är ju sanna för Gud bor ju i oss och verkar efter sin vilja. Fridshälsningar fr Maria

  2. Den sången sjöng vi dagligen på våra hjälpresor i Ukraina och Vitryssland.
    Gissa om det hjälpte oss många gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.