Profetiska budskap! Oro och sanningar

 witns013.gifNu övergår snart denna dag som varit, till natt. Jag vill på detta sätt tacka för en härlig och glädjefylld dag. Holger Nilsson´s djupa kunskap och fasta tro på vår Skapare förgyllde kvällen, tacksamhet till honom.Han berättade/förkunnade/profeterade ikväll om tider- na som är nu och de som skall komma. Bara den som inte är frälst, förnekar Gud och hans storhet. Det tycker jag naturligtvis inte om, men det enda jag kan göra är att försöka väcka de människor jag har i min närhet eller de jag når på internet med att säga att tiden är kort innan Jesus kommer tillbaka.

Bibelns profetior i Gamla och Nya Testamentet håller idag att tro på. Gud är samme Gud idag som den dag då jorden och människan skapades. Han är fortfarande den som älskar människorna och han är så förtvivlad över deras oklokhet och ovilja att lära känna honom.

Om jag säger till dig, precis som Gud skulle göra om han kunde nå dig som inte tror, att det kommer svårare tider framöver, än dem vi har nu, du skulle kanske skratta…men skratten kommer att tystna i halsarna på människorna inom en inte alltför avlägsen framtid.

Det vi står inför är stort och allvarligt och alltigenom sant. Det är med smärta som den troende ser profetiorna bli sanna. Den som följer nyheterna om ekonomi, om väder och vind, om vapenarsenaler och om dem som framställer kärnvapen…den människan som lyssnar på Gud och vet vad Bibeln säger, den skrattar inte, den gråter i sin kammare. Allt detta, medan världen snurrar vidare, och människan smörjer sitt krås på pengar som den inte har. När skall människan vakna?

Sverige är ju det mest sekulariserade landet i världen, alltså: här finns människor som inte tror. Och därför att det är så, är det mycket svårt att nå detta kallhamrade folk. Inget annat än en katastrof tycks kunna få dem att öppna ögonen inför Guds Ord. Den som är troende i dag lyssnar och hör varningarna, och vill få andra människor att förstå. Men om de inte vill förstå så får man ju i så fall hoppas att de lyssnar på forskare och vetenskapsmän som kommer med samma budskap, men annorlunda framställt. Skillnaderna i allt detta är att den troende har de bibliska profetiorna och sanningens dimension att tillgå. Skillnad eller hur?

Att den yttersta tiden närmar sig med stormsteg är mer än tydligt, och den troende vill nå ut till massorna med ett budskap som är mer än tufft. Alla dessa nya övervakningssystem och lagar kommer att sänka detta landet och dess invånare. Tycker du FRA-lagen är ok? Tycker du att allt prat om mer övervakning är ok?

Jag kan tala om för dig att det kommer att bli mer av den varan. Jag kan också tala om att Bibelns Uppenbarelsebok är full av sådana sanningar som talar om just övervakning och kontroll. Läser du bibeln och är en troende kristen så har du fullt upp nu för att väcka eventuella  s o v a n d e  kristna. De är många nämligen, som inte orkar reagera.

Inom några få år så har du övervakningen och kontrollen över dig och din familj i full skala. Även sådant som du inte ens kunde drömma om, kommer att inträffa. Vad gör du då? Hoppsan. Vad var det den troende sa? Uppenbarelseboken?

Jag citerar Holger Nilsson som säger: “Det finns ett ordspråk som säger: “Sent skall syndaren vakna.” Frågan är om Guds folk ska vakna i tid?

Vill du veta mer? Läs mer här på sidan!

 Kram f Maria.

*Jesus älskar varje människa personligen.*  Joh 10:11-15; Mark 10:21  /Och han vill frälsa alla

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.