Profetiska budskap! /Holger Nilsson

01cr5.gif

Ikväll blir det en väldigt intressant kväll! Varför? Jo, ikväll kommer Holger Nilsson (http://www.flammor.com/)

till Västerås (till SION, på Fatburnsgatan) för att predika för oss om Guds Ord. Från kl 18-21 ca kommer han att tala. Det skall bli så härligt. Jag brukar ju ta med en del av hans artiklar här på sidan, med hans tillåtelse, och jag tycker att han är så intressant. Jag kommer att skriva här, om detta mötet.

*

Jesus betalade ett pris för vår frälsning- Döden. Men han uppstod, halleluja! Därför att vi är frälsta och räddade, så får vi möjligheten att gå framåt i hans anda. Det finns ett pris att betala för att få vara med Jesus. Oerhörda rikedomar står till vårt förfogande, men aposteln Paulus berättar också att vi måste vara inställda på lidande.

Vad betyder det? För de första kristna blev det stora ekonomiska och sociala konsekvenser, och många mötte förföljelse och död. För en kristen idag är det på många platser i världen lika illa som det var för de första troende. För den som lever i en miljö där den kristna tron accepteras, ja kanske till och med uppmuntras, gäller det att inte bli självbelåten. Att leva som Jesus gjorde kostar alltid något-  ställa upp för medmänniskor, ge upp egna rättigheter, motstå trycket från världen. Men inget lidande är  förstort i jämförelse med det pris Jesus fick betala för vår frälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.