Profetiska budskap! /NWO, lyssna länkar

OM du håller med om att det kommer en NY Världsordning, skall du lyssna på nedanstående. Varför? Jo, för att här får du veta bakgrunden till allt detta planerade världstillstånd/världsförändring.

http://www.elvorochjanne.se/MP3%20PREDIKNINGAR/JOBerlinmurensfall1.mp3

http://www.elvorochjanne.se/MP3%20PREDIKNINGAR/EOBerlinmurensfall2.mp3

http://www.elvorochjanne.se/MP3%20PREDIKNINGAR/JOBerlinmurensfall3.mp3

http://www.elvorochjanne.se/MP3%20PREDIKNINGAR/EOBerlinmurensfall4.mp3

Här får du också veta vad profetiorna du läser i Uppenbarelseboken och i Daniels bok handlar om, på djupet. Jag är mycket glad att jag fått lyssna på detta och veta fullt ut vad detta handlar om. Vad du ska göra nu är att lyssna och ta till dig informationen som finns här och du ska veta att detta verkligen är allvar.

Människor kallar sådana som mig o några till för att vi kommer med konspirationsteorier. ! Det stämmer inte, för i Bibeln står det om vad som komma skall, och här får du reda på vad som verkligen står i bibeln.

OM du INTE lyssnar går du miste om det som öppnar dina öron och ögon och sinnen på allvar!  Här får du veta vad påvemakten håller på med, du får veta om hur FN ljuger om Fred och säkerhet…..och mer. Bränn ner denna information och spara den och ge ut den till dina vänner o andra, så fort som möjligt. Här får du veta om klimathotet m m om hur allt är planerat. Det fjärde riket: Världsregeringen.

*Vi bor i den Allsmäktiges skugga, skyddade av Gud, av honom som är över alla gudar. Därför kan vi säga: “Bara han är min tillflykt, det enda fasta, det enda trygga. Han är min Gud och jag litar på honom.”

 

Kram f  Maria 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.