Om Jesu återkomst /Vill du tjäna honom?

Kanske du har läst i föregående inlägg om Profetiska budskap? Då har du läst om att Jesus skall komma tillbaka, vi ser tidstecknen, Jag tar med ord jag skrev för ett tag sedan om att Jesu död, verkligen verkligen var för  mänskligheten:

Jesus fick utstå så mycket grymheter. Skulle jag kunna utstå ETT ENDA piskrapp? Nej, definitivt INTE.   Skulle du?Inte ens att se en av piskorna de använde på min Herre, det skulle skrämma ihjäl mig. Men Han, Min Kung, han fick utstå det och mer därtill.Människor som inte förstår vad han fick utstå, de har nog inte Jesus i hjärtat, i frälsningen. Människor tror ju inte heller på att han lever i dag!MEN: den helige Ande uppenbarar Guds ord, och i frälsningens vetskap tränger orden in i mitt hjärta. Jag har precis haft en bönestund, och läser om och om igen  … och Jesu lidande är verkligen lidande.

*   *    *

Det kommer dagar framöver som blir verkligt ansträngande. De blir ansträngande för dem som sover och inte ser vad som håller på att hända, och det blir ansträngande för dem som kommer ut i tjänst i de dagar som kommer, och som har som uppdrag att väcka människor. Gud har en plan för varje bekännande troende, den som vill göra HANS vilja.

Precis som i texten ovan har vi precis haft bönestund här hemma, och det ger kraft. I bönestunden kommer tårarna över en fallen värld, och tårarna kommer över allt svek på denna jord. Den som verkligen i allt står fast- det är GUD. Han är med och han har löften till den troende. Det är det enda vi har, och det BÄSTA i livet. Halleluja, Jesus kommer tillbaka, OCH han lever ju, för han uppstod för oss och bad oss gå ut och sprida evangelium!

 

*Se, jag kommer snart, och jag kommer att ge var och en den lön han förtjänar.* /Upp 22:12

VAR VAKEN!    GÅ UT!   Var en sann lärjunge till vår Kung!                                                             

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.