Profetiska budskap/ KÄRLEK / NWO

 

 bild: Maria

BIBELORD

Tit 1:15 För de rena är allting rent, men för de orena, för dem som inte tror, är ingenting rent, utan hos dem är både förstånd och samvete orenade. 16 De försäkrar att de känner Gud, men med sina gärningar förnekar de honom. De är avskyvärda och olydiga, odugliga till varje god gärning.

Gal 5:16 Vad jag vill säga är detta: vandra i Anden, så kommer ni inte att göra vad köttet begär. 17 Ty köttet söker det som är emot Anden och Anden söker det som är emot köttet. De två strider mot varandra för att hindra er att göra det ni vill. 18 Men om ni leds av Anden, står ni inte under lagen. 19 Köttets gärningar är uppenbara: de är otukt, orenhet, lösaktighet, 20 avgudadyrkan, svartkonst, fiendskap, kiv, avund, vredesutbrott, gräl, splittringar, villoläror, 21 illvilja, fylleri, utsvävningar och annat sådant. Jag säger er i förväg vad jag redan har sagt: de som lever så skall inte ärva Guds rike. 22 Andens frukt däremot är kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet, 23 trohet, mildhet och självbehärskning. Sådant är lagen inte emot. 24 De som tillhör Kristus Jesus har korsfäst sitt kött med dess lidelser och begär. 25 Om vi har liv genom Anden, låt oss då även följa Anden.26 Låt oss inte söka tom ära, inte utmana varandra och inte avundas varandra.

Nyheter 

President Mahmoud Abbas har sagt att direkta samtal kommer att gälla den här månaden ut. Om Israelerna löser bosättningsfrågan så fortsätter vi men om inte frågan löser sig så drar vi oss ut. >>

Och, nyheter med frågetecken:

FN planerar ta över världsagendan = Kommande världsregering >> 10/9

Constance Cumbey. Solana och YES >> 5/9

Världsbanken och depopulationskontroll >> 4/9

IMF föreslår ny global valuta >> 2/9

Världsreligionen stiger upp i NWO >> 29/8

Global valuta är på gång? >> 23/8

Topprådgivare i FN: Tillsätt Elitgrupp för befolkningskontroll >> 20/8

Gömt men ändå tydligt: En ny världsordning >>

NWO.  Nej jag vill inte ha NWO. Men vi är i de tiderna att detta inte kan  undvikas, läs därför om detta nya fenomen som kommer att styra världen, det är ju det som Uppenbarelseboken talar om. Var uppdaterad…/Kram f Maria

4 thoughts on “Profetiska budskap/ KÄRLEK / NWO

 1. Hej Janne
  Jag tror heller inte på den sk fredspolitiken, oxh inte heller på att det handlar om en pastor som inte gillar islam…det är nog mycket större än så,,, hur började de flesta krigen? Med meningsskiljaktigheter.

  Vi skll helst inte ifrågasätta någonting, varken styressätt eller religionsfrågor som t ex påven eller NWO

  Vi stiger på tåget (trodde de ja) och allt blir så bra.
  Det är dags för världen att vakna, släpp dess medborgare fria.
  Jesus lever och kommer tillbaka, det hoppet har vikvar och vi vet att han kommer.
  Tack Jesus
  Tack gode Gud för vår tro. Tack för Bibeln, tack för Guds ord.

  /Maria

 2. Fullständigt genomskinligt säljs vi *world government propaganda*. Programmerarna vet vad de gör efter alla krig och tusentals attacker på skyldiga/oskyldiga. Det här är ju militärt tankesätt vi gobblar i oss på bästa sändningstid!

  Får inte människor ifrågasätta vad de ser omkring sig och munkavle ska leda till religiös tolerans “fred i världen”?

  Det är förbjudet att kritisera världsordningen, men tillåtet att vara tyst och följa med på tåget.

  Inget blir bättre av Koranbränningar, det leder inte till “religiös tolerans”. Och det gör inte projekt “religiös munkavle”, heller.

  Sanning och lögn betyder inget för internationella politiker. Om vi en gång kunde förstå det! Däremot betyder det allt för dem att vilseföra oss och få oss att formas efter deras globalt omfattande egoism.

  Sanning och lögn är liv och död för människor. Bokstavligen.

  Olje- och opiumkrig i alla världsdelar leder inte till fred och demokrati, men det tror vi som följer ledarna i sin värld av vita och svarta rutor. Till slut blir det schack matt för dem som bedrar människor med billiga strategitrix. Det kan du läsa om i Psaltaren, i profetböckerna och i Uppenbarelseboken.

  Billiga strategitrix kan du lära dig i Fursten av Machavelli och i biografier om historiens segerherrar. Manipulation är en kär lek för vissa människor.

  – Nej, jag tror inte att koranhistorien bara handlar om en konstig amerikansk pastor som inte gillar Islam.

  – Nej, jag tror inte att det är fred på gång i Israel – Palestina konflikten.

  – Nej, jag tror inte FN:s arbete leder till fred och solidaritet mellan folken.

  Men det ska vi tro!

  🙂

 3. Hej Janne, jag citerar:
  ”Alla religioner är en” – FN:s officiella agenda. /Detta tycker jag är fullständigt galet!

  Nej vi har inte rätt att protestera eller evangelisera, det är snart stopp på det. Det är då förföljelserna börjar anser många.

  Har vi rätt att vara troende kristna? eftersom det ser ut som det gör…kan man fråga sig.. Gud ser allt detta, och han kommer att döma världen en gång. /Maria
  skall se på länkarna. Tack Janne för ditt engangemang.

 4. Hej Maria!

  Jag såg igår att det är ett *Interfaith Center* som ska byggas nära Ground Zero. Feisal Abdul Rauf som är föreståndare/projektledare skrev debattartikel i NYT igår.
  Han har velat hålla sig tyst framtill nu, och vill med projektet visa att “alla tre bokens religioner ska verka i fred och samförstånd.” Den Koranbrännande pastorn ska träffa Rauf och har lagt ned sina hot.

  Hillary Clinton sa om Koranbränningen: “This is outrageous, disgraceful and distressful that a minister of a congregation of 50 people can get the world´s attention. It doesn´t in any way represent America or Americans, or the American government or the American religious leadership.”

  Hm.

  Är Interfaith Center och FN projekt “globalreligion” och religiös tolerans Amerikanskt? Det kan man fråga sig!

  Det här är en till kampanj från CFR! Alla som yttrat sig hittills är CFR medlemmar: Jolie, Petraeus, Clinton (och säkert föreståndare Rauf också).

  Länk:

  Rauf heading to CFR
  Imam Feisal Abdul Rauf is going to speak at the Council on Foreign Relations on Monday, in what is sure to be a laid-back, and not-crushed-with-press, event.

  http://www.politico.com/…/0910/Rauf_heading_to_CFR_.html – Cached

  Typiskt att det måste en CFR kampanj till för att vända opinionen mot “Alla religioner är en” – FN:s officiella agenda.

  Den här historien är igen ett KLASSISKT exempel på “invoking the racecard” och “divide and conquer”- söndra och härska.

  Poängen är att folk ska vända sig till projekt “Alla religioner är en”, ingen ska ifrågasätta det eller göra provokativa utspel. Alla religiösa uttryck ska accepteras och ingen tro är bättre eller sämre. Däremot kan man inte ifrågasätta andras tro.

  Se vidare: FN deklaration om religiös intolerans (1981)
  Enligt dokumentet har människor “religiösa rättigheter” och friheter att göra vissa saker och uttrycka sin tro på vissa sätt, efter vad deklarationen uttrycker är religiösa rättigheter. Vi har inte rätt att protestera eller evangelisera, enligt deklarationen.

  Länkar

  FN deklaration:
  http://www.religioustolerance.org/un_dec.htm

  Religiös dialog och synkretism:
  http://www.interfaithstudies.org/interfaith/interfaithmap.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.