År 2010/Valår./Demokrati?Globalisering/är du vaken?

Valet 2010 . Har du chans att påverka? Tror du att vi har demokrati? Vad säger Gud…

Nedan kan du läsa saxat klipp i från http://www.vaken.se/  där du kan läsa hela  Artikeln skriven av Mats Sederholm   Och Gud ser all denna cirkus och vet hur fel det är och vill att människor skall vakna och se sanningen!

Handen på hjärtat, har vi någon chans att påverka våra barns mående och utveckling när de redan efter några års ålder måste in på institution medan vi är på jobbet? Har vi någon chans att påverka våra lönearbeten när tidskrav och lönsamhet tillsammans sätter stopp för kreativitet och ett naturligt utforskande av våra oupptäckta begåvningar? Kan vi rösta fram en värld där inte övervakningskameror blivit vår trygga hand? Kan vi rösta bort den journalistiska snuttifieringen och de klonade nyheterna?

*

Kan vi påverka det likformade underhållsutbudet på våra kabel-tv kanaler? Kan vi rösta tillbaka den där lilla och personliga butiken runt hörnet där vi var en kund en gång i tiden, istället för den där byn med uppställda jättelador där du plockar ihop dina varor själv, som konsument och utan en expedit i sikte? Kan vi rösta för ett mindre stressigt samhälle? Ett samhälle med mer närvaro, mer hjärta, mindre våld, större frimodighet och spontanitet? Kan vi säkra kulturen, livet, konsten, kreativiteten och människors drömmar från att marginaliseras ner till en första utgiftspost att slopa i statsfinanserna?

*

Kan vi rösta bort det ständiga beroendet av pengar och magvärken varje gång vi summerar räkningarna vi betalar på internet? Kan vi rösta bort våra barns ökande stress- och allergibesvär?  /Gud ger ro, han är vår /den troendes, hjälp i allt/

*
Media nämner inget om detta, politikerna tar inte upp det men alla vet, svaret är nej.
Världen globaliseras i ett rasande tempo. Politiska, finansiella, mediala och religiösa världsledare bygger nya nätverk, de skapar inbördes allianser, de formar de globala visionerna. “World Economic Forum” i Davos, Bilderbergmötet, G8-möten IMF/World Bank konferenser är sammankomster då en global konsensus skapas. Här sammanstrålar globala ledare, såväl publika som diskreta influenser inom ekonomi, näringsliv, banker, militär, politik, religion, stater och så vidare. Det senaste globala politiska drevet och inneorden “Den nya världsordningen” formuleras och legaliseras och vad detta kan innebära törs man inte ens tänka på.

  ///Den som läser Uppenbarelseboken i bibeln ser hur allt det som står här ovan håller på att ta form///

*

En sak är dock säker, när den globala konsensusen och riktlinjerna fått en praktisk innebörd och till sist påverkar Sverige så är våra politiker, media och den svenska befolkningen långt bortom en reell chans till att kunna påverka.

Idag kan vi som inte for med i frälsningsdraget från Obamas Change-kampanj konstatera att glädjetårarna på väljarnas kinder under hans vinnartal för länge sedan torkat. De nygamla tårarna som kommer beror på insikten om hur hopplöst oföränderligt allt är. Inte minst den fortsatta krigföringen i Afghanistan och Irak (fortfarande 50 000 man) som inte minst svenskar naivt trodde skulle försvinna med Bushs avgång. Hur den Norska Nobelkommittén mår idag kan man knappt föreställa sig. Vad man kan lära sig är att när en politiker yttrar ordet “förändring” så är det näst intill en garanterad lögn.

*
Meningsfulla arbeten, ett samhälle som inte skapar våld, missbruk och utslagning, jämställdhet, rätten att få vara sjuk utan att vara rädd för ekonomin, ett samhällsklimat där människor har tid att se på varandra och lyssna på varandra, är exempel på problemfrågor som du vet att våra partier INTE kommer att kunna generera några avsevärda lösningar på. Vår demokrati råder inte över dem. Det är den kusliga sanningen när samhället nu försöker leka demokrati några veckor till. Löftena som nu spottas ut handlar istället om att locka dig som väljare med några hundralappar mer i månaden. Cyniskt och deprimerande för dig som fortfarande minns vad demokrati egentligen borde handla om./slut klipp

……Man har sålt ut Sverige

Gud säger:  *Om någon behöver ditt stöd, och du kan hjälpa honom, så säg då inte nej. Vänta inte tills imorgon utan gör det nu! Om en medmänniska har gett dig sitt förtroende så utnyttja det aldrig!* Ordspr 3:27-29

Det är många som tror på vad politikerna säger, jag gör det inte, och det kommer att visa sig att de som står längst ner på skalan kommer att bli besvikna IGEN. LITA PÅ GUD, tro på hans ord och arbeta tillsammans med honom för ett mänskligare samhälle!

OCH:  I våra tider har vi också avgudar, de har namn såsom Pengar, Televisonsapparat, Kortspel, Sprit, Sex, Droger, Nöjen, Kläder Dator,Horoskop och annan magi… ja listan kan göras lång. Allt detta har folk som avgudar i stället för att lita på Gud och följa honom och hans Ord.

*Du har rådgivare i massor, astrologer och stjärntydare som försöker tala om för dig vad som ligger i framtiden.*/Jes 47:13 ( Såhär, och mer säger Gud om folket i Babylon…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.