Profetiska budskap/ Ekumenik och SKR/ Lyda GUD

25/10-10

En fråga: Vem påverkar vem i den organiserade ekumeniken och SKR?

Fler frågor: Finns det någon enda katolsk präst eller biskop som har fått insikt och lagt av med tillbedjan av maria och ikoner, och annan österländsk religion?

Eller är det tvärtom så att en del präster och frikyrkopastorer har börjat vurma för nämnda avgudadyrkan, djupmeditation mm?! Vad blir nästa steg? Var ställer man sig när Katolska kyrkan säger att “Jesus upphävde löftena till judarna”(?). >>

Konsekvensen blir att de inte heller har rätt till landet. I slutändan står valet mellan att lyda Gud eller att behaga människor. fr www.elvorochjanne.se

Övrigt:

Första Kolerafallen i Port au Prince (Sv) >>

Översvämningar i Bankok >>

Jordbävning 5,1 Filippinerna >>

Intressanta videos om ekonomin >>

Allvarlig profetia från Frank Mangs om våre tid >>   Idetta inlägg ser jag att det är ett inlägg som är från den tid då jag var med på en websida och skrev inlägg där som fick en del svar. Jag skall förtydliga här att jag tror på väckelse bland judarna, enligt bibeln. En väckelse i Sverige vore naturligtvis underbart. /Maria

9 thoughts on “Profetiska budskap/ Ekumenik och SKR/ Lyda GUD

 1. Hej. det är så hemskt att se att människor inte förstår det politiska och religlösa spelet.
  Vi behöver inte och skall inte följa med. Vi ska enbart följa Jesus Kristus, som skapade världen, den värld som människor har förstört.
  Människan måste vara oerhört dum som inte förstår vad som pågår. Ja det är så sorgligt.
  Vargarna omringar världen, och fåren har ingen ledare, vare sig andligt eller annat. Men vi har JESUS KRISTUS, vår Herre.
  /Maria

 2. “Ja sammansmältningen av kulturer- ekonomier/ekumeniken pågår i alla samhällsskikt- och kommer att pågå och rasa fullständigt, allt i ett s a s.”

  Det vore en sak om Gud sa: “Alla människor är min mänsklighet och när ni nu bestämt er för att följa mig troget så helas ni i min Helige Ande. Nu är det jag som är Herren i varje hem. Älska och ära mig. Och varandra!”

  Nu är det samma människor som söndrat och härskat (med psykologiska/ekonomiska/religiösa medel) genom hela historien som säger: “Följ oss! Alla är en. Alla ned i samma båt!” Ja, vi följer dem till Afghanistan och Pakistan för att “upprätta demokrati” och vi följer dem till Kongo och Sudan för att “få ordning på befolkningssiffrorna.” Vi betalar till dem för att deras pyramidspel i bankerna saknar brickor och är beredda att ge upp vår pesonliga frihet för att de bestämt sig för att jaga osynliga/symboliska (döda?) terroristledare som stannat i samma grotta i tio år nu sägs det (!!), utan att styrkorna hittat dit (!!)…osv.

  Som tur är slipper vi följa med. Det vore mycket vunnet om vi kunde se skillnad på får och vargar!

  🙂

 3. Hej Janne du vet vad jag tycker..Jag tror att det är väldigt många som är totalt blinda eller på ngt sätt inte SER felaktigheterna som äär under uppgång, det är ju sorgligt. Jag är så tacksam att jag inte hamnade i denna gröööten. Ja det pågår i alla samhällsskikt- och kommer att pågå och rasa fullständigt, alltiett s a s.
  Ja man kan vara emot ekumeniken- för denna slags ekumenik var INTE den som Jesus talade och bad om! Håller de sig till Jesu lära? Nej det kan jag inte påstå eller tycka. Inte alls.
  Kyrkan med stort K, var är den? Den skall vi vara rädda för eller s a s bekämpa. Den är för sorglig, och Gud kommer ju inte att välsigna detta som pågår. Vi vet ju hur slutet på allt kommer att bli- JESUS är HERRE.
  /Maria

 4. Hej Jag trodde inte för 20 år sedan /då visste jag inte detta/ att detta skulle komma så fort. En världsregering! En världskyrka! Och BIBELN/GUDS ord varnar oss genom alla tider. Ja detta ÄR verkligen otroligt, men sant- dessvärre.
  /Blessings/
  Maria

 5. Tack för svaret!

  I kyrkan jag går i är det 50/50 för och emot, bland ledarna. Jag tycker det verkar tydligt att de historiska spåren tar ut sin rätt (RKK anser sig vara Kyrkan med stort K) och katolicismen blir EU religion, även i Sverige.

  Knepigt med termen “Kyrkan”/The church (i meningen “den världsvida kyrkan”) som rörelsen The Emerging Church använder. “Kyrkan” är alla kristna kyrkor – protestantiska, katolska, ortodoxa och FN orienterade kyrkor.

  Om man skulle använda en politiska term för samma fenomen vore det “regeringen”. När kommer vi att kalla “det internationella samfundet” för (världs-)”regeringen”?

  Vilken tid vi lever i!
  Helt otroliga frågor, eller hur?

 6. De små trogna blit uppätna i poolen..om de inte simmar fort därifrån…
  Det är klart att vi inte ska ha den slags ekumenik som de vurmar för idag, i dagens kristenhet, det vore illa. Ja Gud står på de smås sida och han vet vad som väntar människorna om de inte förstår att vända om.
  En katolsk kyrka utan helgon och mariadyrkan och dessutom ekumenisk på ett sunt sätt, var finns den??? så som det är idag är det fel. Påven uttalar sig inte så gott om Israel precis… m m m m.
  /Maria

 7. Ursäkta, irritationen.

  Jag undrar lite om det finns några protestantiska präster som ser några faror i att bygga global kyrka med RKK i spetsen?

  (Sen är det inte min roll att utvärdera projekten…)
  Det kan bli så frustrerat att se samma process pågå i alla samhällsskikt – religiösa, politiska, sociala och ekonomiska. Allt ska bakas ihop.

  Kan man vara mot ekumeniken (därför den bryter sönder tron och ersätter den med samlingar av fördrag och dokument) och ändå hålla sig till Bibeln, enligt prästerna (“som ser fram emot Kyrkan med stort K)”?

  Vad säger du, Maria?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.