Ett ord idag / Israelhat från Vatikanen. /D Wilkerson

24/10 -10

Biskopar från mellanöstern som var samlade av Påven. Dessa krävde i ett utlåtande att Israel skulle lyda FN resolutioner. Och att Israel skall sluta upp att ockupera Arabiskt land >> Ja här glimmar det till av Israelhat från Vatikanen och värre skall det bli säger det profetiska ordet. Påven: Israel kan inte använda biblisk grund för löfteslandet! >> Känsligt uttalande av honom som enligt en del kända ledare i Sverige är kyrkans “överhuvud”.

Dessa nyheter och predikan nedan var från www.elvorochjanne.se och du kan läsa om en hel del sådana saker på deras sida, och du kan gå till utländska tidningar på nätet och läsa samma sak. Det drar ihop sig till stora konflikter över världen, och det går fort. Och människor vill föra ut ett “Nytt” Evangelium, och om det kan du läsa nedan:

 David Wilkerson predikar följande:

Kristi församling har aldrig varit godkänd eller accepterad av världen, Och kommer heller aldrig att bli det. Om du lever för Jesus så behöver du inte dra dig undan från andras gemenskap, de kommer att göra det istället åt dig. Allt du behöver göra är att leva för honom.

Och plötsligt kommer du finna dig smädad förkastad och kallad för att vara ond.

Luk 6:22 Saliga är ni, när människor hatar er och stöter bort er, när de hånar och smutskastar er, allt för Människosonens skull. 23 Gläd er på den dagen, ja, hoppa av glädje! Ty se, er lön blir stor i himlen. På samma sätt gjorde deras fäder med profeterna.

Jesus tillägger även detta på vägen till uppfyllelsen.

Mat 16:25 Den som vill bevara sitt liv skall mista det, men den som mister sitt liv för min skull, han skall vinna det. 26 Ty vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen men tar skada till sin själ? Eller vad kan en människa ge i utbyte mot sin själ?

Med andra ord: “Det enda sättet du kan finna full tillfredställelse och mening i detta livet är att sälja det till mig” Då kommer du att finna sann glädje frid och tillfredställelse

Jesus Kristus säger: “Min församling är utan fläck eller skrynka” Så när du kommer till mig, så måste du vara villig att lägga ner alla synder. Ja du måste vara beredd att överlåta allting åt mig och helt dö ner från dig själv. Ja ifrån alla dina ogudaktiga ambitioner som kommer från ditt Jag. Ja genom tro begraver du detta hos mig. Men jag kommer då attt resa dig upp till ett nytt liv i mig.

Tänk efter ett ögonblick på vad det innebär att vara utan fläck eller skrynka. En fläck vet vi vad det är men vad innebär egentligen en skrynka? Har du någonsin hört uttrycket (På engelska) en ny skrynkla? Det innebär att lägga till nya ideér till ett existerande koncept. Så en skrynkla syftar då till dessa som nu försöker att förändra evangeliet.

Det är dessa som nu föreslår ett nytt sätt att nå till himlen utan att överlåta sina liv till Jesus Kristus. Det är detta nya evangelium som predikas idag i många församlingar. Det är ett evangelium som bara försöker möta människors känslor och behov. Om man skall ta Jesus på orden så kommer ett sådant evangelium aldrig att fungera. Det kommer aldrig att kunna slutföra det evangeliet är menat till att slutföra. Missförstå mig inte nu: Jag är absolut inte emot att någon predikar ett budskap som tröstar och styrker Guds folk.

Som en herde till hans hjord är jag ju kallad till exakt det. Men om jag bara predikar det som människor vill höra och fylla deras behov och ignorerar Herrens maning att lägga ner våra liv. Ja då kommer det sanna behovet aldrig att kunna mötas. Jesus sa ju så tydligt: Våra behov kommer att fyllas bara genom att vi dör ner från oss själva och tar upp hans kors.

Källa >>

*Vilken är “Lögnaren”, om icke den som förnekar att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen.*  1 Joh 2:22 /Det är sådana tider vi lever i…..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.