Profetiska budskap! /D W

 fish52.gif

Profetiska budskap..av D Wilkerson. Det är dags att ta med ytterligare ett stycke ur David W bok SYNEN.. Denna gång blir det: “En värld utan kontroll”. David skriver följande:

*Om du tycker att min syn är skrämmande eller “overklig”, vill jag ge dig en klar kronologi av vad Bibeln förutsäger. Bibeln förusäger tydligt, att världen kommer att verka “ur kontroll”, att städerna blir laglösa och länderna oregerliga. Människorna kommer att förkasta Gud fullständigt. Släktet blir girigt och materialistiskt. Bråkiga rebeller kommer att ta över olika institutioner. Mitt i denna kris kommer folk att fritt hänge sig åt all tänkbar ondska. Tusentals kristna kommer att avfalla och börja förråda sina vänner.

 Människorna skall vara hetlevrade, uppblåsta av stolthet och hellre vilja ha “roligt” än ägna sig åt andliga ting. De skall älska vällust mer än Gud. Den normala livsföringen försvinner, och i stället uppträder narkomanen, den prostituerade, den homosexuelle, tjuven och mördaren. Trots att kunskapen ökar blir människan slav under omoral, våld och upproriskhet. Bibeln förutsäger en dag av fullständig terror och svåra våldsamheter.

Omoralen når otroliga dimensioner och plågar den kristnes själ nästan till döds. Satan försöker misskreditera och fördärva den helige Andes verk. Hela nationer kommer att följa gudlösa upprorsfilosofier och falska religiösa kulter. Världen manövreras in i en ställning av laglöshet och hänsynslöshet. Ingen annan än en superdiktator, som säger sig ha övernaturliga krafter, förmår föra världen in i detta fruktansvärda tillstånd.* DW

Ja denna text kan man ju fundera över. Om vi tar den sista meningen så handlar det om en superdiktator, och vi vet att han skall komma…kanske är det då Antikrist. Och frågan kommer blixtsnabbt; Vem är denne eller denna företeelse? Ingen vet det ännu. Laglösheten breder ut sig, ja visst gör den det, det ser vi varje dag över hela världen. Att människor är giriga och materialistiska ser vi också.Vi ser också ett avfall från den kristna tron. Denna bok av David kommer från hans syn 1973. Och vi kan se, att det som står här i boken, håller på att bli en sanning i vår tid.

               Jesus är Vägen Sanningen och Livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.