Det onda och det goda /Gud varnar

  

Gud varnade sitt folk och andra folk förr i tiden, han varnar även idag. Den som har blivit varnad har inget att skylla på den dag då det kommer en olycka över den. I Guds vrede finns även barmhärtighet: han varnade sitt folk innan han straffade dem. Gud varnar på samma sätt idag. Därför ska vi inte ta lätt på hans varningar i Bibeln om den kommande domen.

Genom att varna så visar Gud att han har omsorg om oss och älskar oss. I de tider vi lever i idag kan många människor inte se skillnad på rätt och fel, håller du med om det? Därför finns det så mycket av elände och korrupta människor och felaktiga sätt att handla.

Gud varnar genom hela bibeln för detta sätt att vara. Nu liksom på den tiden då profeterna fick ord från Gud, så är det också idag så att människor har sina avgudar, och därför inte kan tänka rätt eller handla rätt. Planen som Gud en gånga hade för att hjälpa människor att inse vad rätt och fel är och att hjälpa människor att leva rätt, det kullkastas idag, liksom förr.

 Jag tror att Gud är rätt så vred på människor nu, och jag tror att det kommer att skaka i detta landet. Många i vår befolkning lever i lyx medan andra svälter, det är precis så över hela detta jordklot. Och detta är inget som Gud accepterar hur länge som helst. Det kommer en dom över folken. Man kan läsa om hungersnöd, jordbävningar, gräshoppssvärmar..ja om alla möjliga hemska saker som Gud sände i människors väg för att de skulle vakna till och lyda honom, men nej, folket hade glömt honom.

 Glömt Gud? Ja,det har vi snart gjort i detta landet också, och jag undrar vad Gud skall sända över detta landet för att vi ska vakna och inse att han finns och är Herre. Därför tycker jag att människor bör vända om och inse att det kan komma en dag då de får stå till svars, ansikte mot ansikte med Gud. Han ger människor chans på chans men folk vill inte lyssna.

Gud älskar oss alla och vill se oss vara glada och tillfreds och hjälpsamma och ärliga.Han vill vara oss så nära, i en livsförvandlande relation!

Det är Kvinnodagen idag…hur har man firat kvinnorna i världen?  Sharialagarna kryper närmare o närmare…..men vi firar kvinnodag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.