Vittnesbörd del 4, Bönesvar igen

 

Att verkligen kunna be om en förändring och sedan tro på den, det är stort och mäktigt. Vad som hände i mitt liv är fantastiskt.

Nu hade jag kommit så långt att jag visste att ett nytt liv skulle börja, men jag visste ej hur det skulle kunna ske, eftersom allt var svart just då. Jag lärde mig grunderna i tro genom att gå på bibelskola ett tag. Jag fick mycket kunskap. Gud var med och ledde mig i allt.

Plötsligt stod jag inför ett avgörande, skulle det bli skilsmässa eller ej? Ja det var nog nödvändigt tänkte jag. Under denna tid bad jag mycket och ropade på Gud.

Jag stod efter ett tag i den situationen att jag stod utan bostad, med två minderåriga barn, och utan arbete. Goda vänner bad brinnande böner och jag själv gjorde vad jag kunde. Som det såg ut hade jag ej en chans att få något ställe att bo på och det var ett under, då jag bara hade en dag kvar att bo i mitt hus att en hyresvärd ringde och bad mig komma och titta på en underbar lägenhet.

Nu var det så att jag hade ringt kommunen och sagt att jag skulle tälta utanför kommunhuset….. Så det satte väl fart på dem. Sagt och gjort, och bett, dagen efter hade jag nycklarna till en stor fyrarumslägenhet, med två soliga balkonger  och en bra planlösning.

Detta var ju faktiskt mer än jag kunde tro skulle hända. Till och med färgen på huset var specialdesignad av Gud. Aprikosfärgad fasad. Ja nu kunde man ju tro att allt var löst, och bostad var ju det jag hade bett om, men sorger fanns kvar att bearbeta.

Men i och med att Gud är stor och visste vad jag behövde, så ordnade han att jag kunde få min ekonomi igång också. Med visst stöd från socialförvaltn. och med ett arbete som inte var på full tid så kunde jag sakta återvända till livet.

Är du nyfiken på vad som sedan skedde är du välkommen tillbaka till min hemsida.

Du hånar inte och förebrår mig inte i nederlagets natt. Din kärlek upprättar och låter mig börja om. /B Karlsson

Tack Jesus för allt du gjort för mig. Jag vill tjäna dig all den tid jag har kvar i livet och även efteråt.

2 thoughts on “Vittnesbörd del 4, Bönesvar igen

  1. Hej Suzanne. Det är märkligt hur en ens liv har varit, och hur man kommer igenom helskinnad och underbart och härligt frälst.Ja vi har nog en del gemensamma händelser..Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.