Att tänka på; gör någon glad

Det är så stort att få be. Att innan dagen börjar få be att man kan få bli använd. Det är så härligt! att få se vad Gud gör under en helt vanlig dag. Att få ge ut leenden till dem man möter, det förgyller någons dag. Tillhör du dem som tittar ner i marken och inte gärna ler åt människor så börja praktisera ett leende på läpparna mot dem du möter. Du kommer att få se glädjen i deras blickar, och få ett leende till svar. Även den suraste person veknar.. Det är också så gott att kunna lägga handen på en vän och ge utav sin egen styrka. Det frigörs något inne i kroppen som förmedlar ro till den du närmar dig.

Idag fick jag klappa om en hemlös på stan´och säga att jag brydde mig om honom. Han fick veta att det finns möjligheter för honom att få ett annat liv. “Man gör ju inte så”, men det gör jag. För de är så älskade av Gud, de med.Så jag hoppas också att man i denna staden börjar tänka mer på behoven för dem som inte har något hem att gå till, utan är förvisade till härbergena (som är för få) att de kan få tillgång till ett eget hem. Den jag pratade med idag, vet att han har sig själv att skylla för sin situation, men sorgen i hans blick säger mer. Därför vill jag att människor skall öppna sina hjärtan och se människor som de personer de är, med eller utan misslyckandets sura smak i munnen.

Vi är alla värdefulla och vi skall alla ha chansen till ett värdigt liv. Politiker skulle stanna några dygn ute på gatan, ligga i parkeringshus och frysa på natten, i vintern, och jag ville se deras miner då allt ser nattsvart ut. Vi måste ändra på människors situation, hjälpa dem att hjälpa sig själva. Omöjligt kanske du säger, men nej, det är inget som är omöjligt, inte för Gud. Därför ber jag. Ber om en förändring i människors liv. /Maria

 

One thought on “Att tänka på; gör någon glad

  1. Underbart. Vilken härlig inställning. Klappa om en hemlös, du är verkligen värd lov och pris. Är lika själv, försöker frälsa alla i min omgivning.
    /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.