Att tänka på i vardagen/Tacksamhet över det Du ger….

Tacksamhet är ett fint ord. Jag känner tacksamhet för väldigt mycket- tänk, att få försaka något kan också vara en orsak till tacksamhet. Har du tänkt på det? Kanske inte, för när man mister något- försakar något, då är det ju en brist kan man tycka. Men idag fick jag vara med om att en människa (min dotter) fick försaka för att verkligen bli välsignad.

Hon fick bestämma att vara utan en sak- och istället fick hon något hon verkligen ville ha. En slags belöning.

Så god Gud är som ger oss undervisning i sitt ord. Där står ju klart och tydligt om att vi kan bli så välsignade, om vi lyder de vägar han och hans Ord säger. Ja, det var verkligen en AHA-upplevelse för mig och min dotter…. Det var så väldigt uppmuntrande detta att vi tycker vi förlorar, men kära nån, vi vinner ju istället.

Ja det är mycket vi har att vara så lyckliga över. Eftersom Jesus betyder allt för mig så är det viktigt att veta att det jag läser i Bibeln verkligen ger mig bevis om sanning i ordet, i vardagen. Detta händer ofta, och kan tyckas som småsaker, men det är det verkligen inte. Utan det är härligt att hela tiden få bevis på att man verkligen är sedd och jag kan se att Gud småler och tänker:” Aha, nu fattade hon hur jag menar! “

Så till dig som undrar över dessa rader jag skrivit om försakelse och välsignelse, kan jag bara säga: Det fungerar så här och mer därtill. Det är en underbar kraft i Guds Ord.

Sanning, Kraft, Ledning, Visdom, Klarhet, Glädje, Kärlek, Omtänksamhet, och mycket, mycket mer får jag av min Fader.

Tack Fader för en underbar dag. Tack Fader för att du visar din kärlek till oss på så lustiga, härliga, undervisande sätt. Låt mig även denna dagen, som nyss börjat, få ha min glädje och frälsning i dig. I allt är du med mig. I allt./Maria

2 thoughts on “Att tänka på i vardagen/Tacksamhet över det Du ger….

  1. Hejsan! Ja, nu är jag här och läser också. Väldigt fint skrivet. Kändes så fridfullt att läsa här.
    Det är sant att ger vi upp något för Herrens skull så får vi välsignelser tillbaka, mer än vi kan ana.
    Tack för att du länkar till min hemsida.
    Kram Aneht

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.