Om Jesu återkomst /Vittna om Jesus

 ist2_2701041_love_bible_scripture2.jpg

 

 Min kristne och brinnande vän  för Jesus skriver så här  nedan i en kommentar på ” Nyheter o Konferenser” här på sidan:    Ta till dig hans ord!

Kommentar:
har just läst om att tiden håller på att ta slut, det tror jag ochså med tanke på allt som sker både globalt o lokalt. Jag är mycket förvånad över att det inte basuneras ut,i kyrkor och även fria församlingar JESUS varnar ju gång på gång i olika evangelier att vi skall vara vakna och beredda för ingen vet dagen eller stunden när HAN kommer och innan dess skall det vara predikat i hela världen, så min uppmaning blir till alla troende tala med dina vänner om vad som är på gång,själv pratade jag med en äkta muslim en av mina vänner jag sade att du måste vända dig till jesus han är den enda som du kan bli räddad av, han skulle börja  att be enkelt som om han talade med mig, GUD hör varje uppriktig bön. gör det du ochså det är att göra hans vilja för han älskar varenda en som kommer, dörren är öppen NU sen när den stängs då finns ingen återvändo,tro mig,jag vill inte skrämma nån jag bara försöker att få dig att förstå allvaret.
 GUD VÄLSIGNE VARJE SÖKARE AMEN /Lars

Det är allvarsord som Lars säger här. Det kommer EJ att finnas någon återvändo då Jesus kommer tillbaka och finner människor sovande. Han kommer att hämta dem som är vakna och tror på honom och hans ord. De andra som inte lyssnat eller vill tro honom, de kommer han att lämna kvar här. Det blir verkligen ett elände….

Jag råder dig: Ta till dig Guds Ord, bli frälst och få Jesus som din bäste vän, din broder och din Fader. Det vill han ge dig. OCH: Han vill ge dig ett EVIGT LIV!

Jesus säger: Detta är Guds verk att ni tror på honom som han har sänt.  /Joh 6:29