Guds kärlek /Tacksamhet!

graphic_lady_praisingthelord.jpg

Jag är så glad, ja så innerligt glad över att vara frälst! Jag är så glad att jag får tjäna en sådan mäktig Gud!

Därför vill jag skriva psalmen nr 150 i Psaltaren:

“Halleluja! Ja, prisa Herren! Lova honom i hans tempel. Lova honom, som har sin tron i den himmel som han i sin makt har skapat. Lova honom för hans väldiga gärningar! Lova hans oöverträffade storhet!

Lova honom med basunklang, med gitarrer, lyror och harpor. Lova honom med tamburiner och dans. Lova honom med stränginstrument och flöjter. Lova honom med cymbaler, ja med ljudande cymbaler.

Må allt som lever prisa Herren! Prisa honom också du!

Halleluja!”

Så här vill jag skriva ikväll för jag har honom så kär. Han har gjort så många under för mig och mina kära… och fler än jag kan räkna..Därför vill jag att du ska veta att den som håller sig till Herren, den får bönesvar och den får visioner som är från Gud.

När man får det får man jubla och dansa, och jag vill jubla inför Herren, som frälst mig och kallar mig för sin. Det är stort. Det är mäktigt, det är underbart fantastiskt att lilla jag får tjäna en sådan Gud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.