Om Jesu återkomst /Vakna

evighet.jpg

Vi lever i de sista tiderna, det är de kristna och även andra övertygade om . Vi talar om väckelse på grund av att det behöver komma ett uppvaknande bland människor idag. Ser vi inte hur världen och vårt samhälle ser ut? Det ÄR ingen som vet när Jesus kommer tillbaka men vi vet ATT han gör det.

Världen befinner sig i nöd, folket ropar på befrielse. Det talas inte mycket om Jesu återkomst idag, knappt heller i församlingarna. För det är ett hett ämne. För den som tror är det en verklighet att Jesus skall komma. Men det är svårt att tala om det, för: Människor kan ju bli upprörda!
Kanhända skrämmer man folk när man talar om att Jesus skall komma tillbaka? Det är väl bättre att veta fakta i stället för att vi vaknar till en dag och då står Jesus plötsligt där? SYNLIG för ALLA. Vad gör den otroende då? Och den som tror men ändå inte fattat?

Jesus kommer för att döma och han kommer med sin nåd. Det är ganska enkelt att fatta för den som kan sin bibel. Men för den som inte öppnat bibeln och kunnat ta till sig bibelns budskap, för den blir det en total överraskning då Jesus kommer på skyarna.

Att tala om himlen, det är det få som vågar. Den förkunnelsen är både vacker och skrämmande.Även de som inte bekänner sig till kristendomen undrar vad himmelen är och tänker ofta på den, den finns ovanför oss och den har både moln och sol, OCH Gud finns där ovan. Det ska komma en ny himmel och en ny jord.

Vi som lever för Jesus och har Jesus i våra hjärtan dag och natt, vi blir inte överraskade! Vi väntar, vi arbetar, vi tror och vi längtar. Men många av oss vill ändå inte att det ska ske nu att han kommer, för vi har så mycket att göra här nere, vi har ju så många människor som vi vill nå med budskapet först.

Och dem vill vi ha med oss till himlen.

“Se, jag kommer snart!, och jag kommer att ge var och en den lön han förtjänar.” Joh Upp 22:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.