Om Jesu återkomst /Rädd? Sovande?

 

När det gäller Gud, Jesus, Skapelsen.. så vet vi rätt mycket. När det gäller Evigheten så vet vi också ganska mycket. Men när det kommer till att Leva NU och söka Gud, så är människor rätt förvirrade. För om de hade haft kunskaper om Bibeln och om vem Gud är så hade de med säkerhet sökt på rätt ställe. Och med rätt ställe menar jag hos Jesus.

Ingen annan eller inget annat kan ju få oss fria.

När det gäller att söka på alla möjliga och väldigt omöjliga ställen som New Age, och andra religioner så är det ju väldans slöseri med TID. Tiden går fort nu och det är väldiga krafter igång för att snärja den troende och förvilla den troende och hindra den otroende från att komma till tro.

Vi som är troende vi kan inte tiga med att Jesus kommer tillbaka, men under tiden vi vittnar och förklarar så går människor under och bestämmer sig för att det där med tro, det är ju inget att ha.  En del tycker att vi skräms. Varför tycker de det? Jo det kan ju vara för att de lever ett liv som inte behagar vår Herre. Och är man kristen och rädd, då måste man vakna och tänka efter noga om hur man lever.

Alla kommer en dag att få stå till svars. Därför måste vi ta personligt ansvar för våra liv. VET du om du tillhör Kristus eller inte?

Du kan läsa i Matt 24,  Mark 13:21-37; Lukas 21:1-38 om vad JESUS säger om sin Återkomst.

 

 

4 thoughts on “Om Jesu återkomst /Rädd? Sovande?

  1. Hej H jodå det finns en Gud, och han är mäktig, därför finns denna hemsidan för att visa på just det. Trevligt att du tar dig tid att fråga o undra. jag svarar gärna, så gott jag kan, om frågor om tro. Det talas faktiskt om i vetenskapskretsar om att det nog måste finnas en Gud…jag kan berätta mycket för dig, eller också kan du läsa om de tider som vi lever i nu och om de som kommer, det kan du läsa här på sidan. Välkommen.
    Hälsn Maria

  2. All kunskap om gud och sånt börjar och slutar med Bibeln. Ingenting utanför Bibeln talar om dessa saker utan att det syftas tillbaka till Bibeln. Att guds först sägs veta allt och sedan, när folk står i kontakt med honom, inte berättar med än det som står i Bibeln; gång på gång tycker jag är rätt avslöjande: det finns ingen gud.

  3. Hej Janne. Tack. Jag tror den är ganska tydlig, det är så här det är nu tycker jag. Jesus kommer, men folk fattar inte det, men vad händer då när de upptäcker att det ÄR sant? Det vet vi.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.