Ödelägga och plåga/Vinna med JESUS

Ty allt som är fött av Gud, det övervinner världen; och detta är den seger, som har övervunnit världen: vår tro.” 1 Joh 5: 4.
VID varje krök av vägen möter man något, som vill röva ifrån en segern och sinnesron, om man blott giver tillåtelse därtill. Satan har långt ifrån upphört med sin uppgift att förleda Guds barn och ödelägga deras liv. Vid varje milstolpe göra vi väl i att noga iakttaga våra erfarenheters gradmätare för att se, huruvida “temperaturen” är tillräckligt hög. Ibland är det möjligt att formligen rycka till sig segern ur själva nederlagets “käftar”, om man bara just i det rätta ögonblicket intar en avgjord trosställning.Tron kan förvandla vilka förhållanden som helst. Det betyder alls intet, huru djupt mörkret är, ej heller av vilken art prövningen är. Om vi i levande enkel tro upplyfta hjärtat till Gud, kan situationen förändras i ett ögonblick. Gud sitter alltjämt på tronen, och om vi förtrösta på Honom, kan Han i ett nu förvandla nederlag till seger.

Gud är mäktig och densamme är Han alltid!
Tron på Honom segrar över frestelsen!
Fruktan, otro, tvivel, synd och mörker flykta
för den tro, som räcker upp till himmelen!

Hav tro till Gud och solen skall
trots mörka moln frambryta klar.
Guds hjärta har din stig utsett!
Hav tro till Gud, Hans hjälp är snar.

Den som har tro behöver icke fly;
han tillbakavisar fienden, varhelst
han möter honom.
Från “Källor i öknen” av Mrs. Chas. E. Cowman.

Det religiösa sättet med att BINDA och BRYTA och HÄRJA RUNT med satan, det förstår jag inte. SÅ lever inte jag, har har fötterna på jorden. Jag har aldrig ryckt till mig någon s k SEGER, jag har gråtit och bett och tackat i alla lägen. Satan har formligen manglat mig med ondska, men jag står upp ännu!! DO NOT GIVE UP!

Ord 14:15Den okunnige tror varje ord, den kloke ger akt på sina steg.
Ord 16:3Anförtro dina verk åt Herren, så har dina planer framgång.

Att TRO, T R O, det är det bästa och finaste en människa kan få göra. NU KOMMER SNART GRUNDLAGEN ATT ÄNDRAS, 16 november sker något….. och då blir det inte som det är nu, då börjar man att hetsa om olika saker som inte får sägas eller göras. Det kommer att gå långt och att vi inte får tala om Gud/Jesus på olika vis- det kommer att vara stötande. -Ja du får se vad som sker… då, snart. Ledsen Maria, inatt.

JA JESUS hör och ser och hjälper!

12 thoughts on “Ödelägga och plåga/Vinna med JESUS

 1. ja Prövningens stund, stund, ja ett tillfälle, inte flera, ett mäktigt då man måste bestämma sig för att göra rätt. Gud får leda oss i allt detta, det är inga lätta saker då vi ser det nu, men då vi kommer dithän så förstår vi säkerligen vad GUD vill! ja det har ju med överlevnad och DNA- Vaxx m m att göra och den slutliga frälsningen m m. Krona, betygande av värdighet /Maria

 2. Jag kanske var otydlig.
  Min bild är dessa ord.
  Johannes Uppenbarelse 3:10-13 SFB98
  Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov. Jag kommer snart. Håll fast det du har, så att ingen tar din krona. Den som segrar skall jag göra till en pelare i min Guds tempel, och han skall aldrig lämna det. På honom skall jag skriva min Guds namn och namnet på min Guds stad, det nya Jerusalem, som kommer ner från himlen, från min Gud, och mitt eget nya namn. Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingarna.

  För där står det tydligt!
  Prövningens stund. Alltså får man anta att det är en (1) stund som man prövas inte flera gånger.
  Detta val kan alltså inte göras ogjort eller igen.
  Men att man frestas eller prövas behöver inte betyda eller förklara något annat än just den typen av prövning.
  Man får då återigen anta att det är extraordinär prövning och ingen vanlig prövning.
  Såna råkar vi ju ut för dagligen.
  Jag hoppas fler förstår allvaret i 3:10 att det är en slutgiltig prövning man ställs inför.
  De som följer med mina inlägg vet vad jag anser om vad denna enda prövning består utav. Livet består av ständiga prövningar men detta är anser jag den slutgiltiga prövningen. Alla ska drabbas utav den.
  Kronorna indikerar också att det finns flera sorters kronor. Även gräshoppslika kronor.
  De som kom åtutsagda från den bottenlösa avgrunden. Här tycks kronorna indikera en riktig seger istället för en falsk.

 3. Prövningarnas stund ja, det är prövningar men för en viss tid. Sedan borta och något nytt händer, då kommer Jesus efter vedermödan som är lång men inte så lång i sista loppet. Vi är ju i början nu. Guds sigill, den heliga Ande skall hjälpa oss igenom allt svårt. Men som Mariann skriver, manegen håller på att sopas o fejas inför de scener som skall visas och människor skall tro det de inte borde.
  Det är otroligt hur de ropar om MASSVÄCKELSE NU! Men det kommer inte att ske, och KONFERENSERNA är fullbokade av kristna som tror att just DE skall få väckelse igång. Vi får äta gräs o bönor m m och se glada ut o vänta på Jesus, i all förföljelse som inte blir rolig. /Maria

 4. Hej Fredrik
  Prövningarna och frestelserna är många för dem som påstår sig känna och vara kända av Jesus. Har själv inte gått med honom mer än 3 år men ser och hör för varje dag hur Herren tillåter villfarelsens andemakter att få grepp och har börjat manifestera sig i de som tillåtits bli lurade.
  Världsscenen håller på att ställas i ordning för de stora falska undren och tecknen som kommer att följa mörkrets krafter och de som blivit fångade av detta.
  Många börjar dom bli de falska profeterna och profetissorna som påstår sig ha direktkontakt från Gud.
  Manegen håller sannerligen på att krattas för den falske Messias.

 5. Prövningen är bara tillfällig och är som en vindpust.
  När stormen är över är även prövningarna.
  Jag tror dock att Bibeln belyser denna enda prövning eftersom det står prövningens stund , singularis inte prövningarnas stund pluralis.
  Därför anser jag att prövningen är en (sträng av DNA) som individen själv uthålligt och med envishet måste tacka nej till.
  I Australien har man tom börjat injicera kossor och får mot Covid-19. Vilket är samma tråd som tvinnas sedan tidigare (DNA). mRNA omvandlas till DNA i cellkärnan nukleotider/nukleus vilket är där proteiner ansamlas. Precis som vetet=protein och ogräset=omvandlat eller förstört protein ofullkomligt och oätbart.
  Det enda som inte kommer vara omvandlat är träden och gräset. Då dessa tycks ha en inbyggd försvarsförmåga mot transformation.
  -Citat från Upp: -Rör inte gräset eller träden,heller inte de som har Guds sigill på sina pannor (vishet/uthållighet) utan bara de som har (de som frivilligt) har tagit emot märket på deras panna eller hand. Detta är anser jag VAD PRÖVNINGEN består utav.

 6. Hej Jesica! Tack så hjärtligt!Jag är så glad att kunna skriva här och jag vet att det behövs. ja många fina kommentarer och vänner finns det här minsann!
  Du kom med en till fin kommentar!
  Ja Vi är kringrända men inte.. slagna och vi måste gå HELA VÄGEN, med Jesus, inget annat gäller. Jag kan bli jätte-feg o gråta, javisst men jag ber, ber ber. OM kraft o klokhet m m. Jesus är alltid med den som vill det. JAA det pågår det krig som kommer att eskalera ordentligt, ja flera, men vi måste måste orka, SEDAN KOMMER VI HEM! Alla vänner o andra kom hit och skriv era tankar så lägger jag in det som en artikel, en om dagen om ni vill! Jättegärna gör vi så om ni vill! Kram f Maria

 7. Hej! Jaaa du har rätt tror jag, fast människor inte ser eller hör detta, men nu kör vi detta igen då; tiden är kort. JESUS säger att när de dåliga onda tiderna kommer så ska vi lita på honom och HÅLLA UT. Vi ska vara sannfärdiga och uthålliga fast vi kan vara rädda och otåliga m m.
  En frestelse att vilja gå på bio, vara frisk( så att man vill ta en spruta?) gå på hockey, men då krävs pass eller vaxx. Vi måste motstå det vi vet är fel och vara uthålliga i tiden som är här nu, MEN HUR!! GENOM KUNSKAP!!! /Maria

 8. En frestelse?
  En prövning?

  Vad kan detta vara?
  För mig som har skrivit (och varnat) om EN ENDA SAK, sedan ungefär 2 år i rad, så antar jag att (för mig) denna ENDA frestelse, är EN och det är en övergående frestelse/prövning.

  En stund då man prövas (men tackar nej).
  En stund då man frestas (men tackar nej).

  Uthålligheten har jag skrivit om, och den kommer att ständigt bestå av att tacka nej,till denna stund eller prövning.

  Detta är vad jag anser om denna stund, (som kommer gå över jorden).

  Men som alltid, en prövning kan motstås!
  En frestelse kan undvikas!
  Den håller UT!

  Mvh

 9. Hej Maria. När man läser de fina kommentarerna här som folk lämnar så blir jag rörd i hjärtat. Alla som kämpar fysiskt och psykiskt i denna ruttna värld. Gemenskapen har vi i vår stora kärlek till vår älskade herre Jesus som bär oss igenom allt. Som små facklor som lyser i mörkret brinner kärleken till honom i oss och han ser oss från sin himmel. Må vi fortsätta på den smala vägen och våga vara annorlunda och kriga för sanningen. Jesus går med oss vi är aldrig ensamma. Så glad att denna sidan finns så man kan hämta ny kraft och läsa uppmuntrade och hoppfulla ord hämtade från Guds ord. Kram.till er alla från Jessica ❤❤❤

 10. Hej vännen, Tack för hälsning,tack för länk, skall se fredag, Ja HERREN har ord till oss, och vi ska vara uthålliga, ända fram , så som han säger. Till sista andetaget, trots prövningar, vi har ju Jesus. Vi är trofasta för att vi älskar honom.Ja det är tufft i världen nu och irrlärorna är fler än många ser jag. Otäckt. Ljuset o glädjen har vi i Jesus, ja vi är verkligen människor som fått NÅD. Han har gjort allt för oss, dog och uppstod och kommer igen!!
  Tack Marianne, och Gud välsigne er.
  /Maria

 11. Guds Frid Maria ❤️
  Herrens påminnelse till hans trogna:
  Eftersom du tålmodigt hållit fast vid mitt ord om uthållighet, ska jag också bevara dig från den frestelsens / prövningens stund,
  som ska komma över hela världen för att fresta / pröva dem som bor på jorden.
  Se, jag kommer snart.
  Håll fast vid det du har, så ingen tar din krona. Upp 3:10-11.
  Tack du trofaste Jesus, vår Kung och Frälsare att vi får stå under ditt beskydd, att du har väckt oss och uppenbarat allt innan det det som måste ske, verkligen sker nu steg för steg.
  Tack Herre för att du styrker oss och gör oss frimodiga att stå emot alla onda andars läror som sprider sig som en löpeld i världen.
  Tack HERRE för att vi får tillhöra ditt utvalda folk i denna sista och mörka tid, Tack för att du är vår klippa, vårt ljus och vårt hopp.
  Tack Älskade Jesus för att du gjort och gör för oss!!
  Amen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.