Nyheter /Israel Today/ Vulkanutbrott/Maitreya?/

 foto  Maria

Nyheter från Ryssland:

Rysslands nordligaste aktiva vulkan  spottar ur askan till en höjd av 4.000 meter (13.000 feet) i landets Fjärran Östern, sade den lokala geofysik tjänst på torsdag.Den 3.283 meter (10.771 fot) Shiveluch vulkan på Kamtjatka senaste utbrott i december 2006 och har varit verksamt sedan med vulkanen spyr ut gas och aska upp till 8.000 meter (26.000 fot).

Den lokala seismologiska tjänsten rapporterade att registrera tiotals skalv i området under de senaste 24 timmarna.Enligt specialister har den vulkaniska aktiviteten under de senaste två-tre år förändrat väsentligt konturen av vulkanen med att kratern ökar i storlek med 50% och i backarna blir betydligt brantare än tidigare.Även om det nuvarande utbrottet inte utgör något omedelbart hot mot närliggande bebyggelse, kan den efterföljande aska nedfallet vara farliga för hälsan och miljön.Molnen av vulkanisk aska kan också utgöra hot mot flygtrafiken på grund av att små partiklar orsaka problem med turbiner från flygplansmotorer.Vulkanen på Eyjafjallajökull glaciären på Island, som började den 14 april förlamad flygtrafiken i hela centrala och norra Europa, medan tusentals resenärer strandsatta och tvingar fler än 20 europeiska länder att stänga sina luftrum.Petropavlovsk-Kamchatsky, juni 17 (RIA Novosti)

*

Fler nyheter:

Stark, 6,3 Jordbävning i norra Japan

Idaho kan förbjuda bibeln >>

*Svanbergs “groda” i ursäkten till det amerikanska folket: (nedan)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7317004.ab

Ökat Intresse för Yeshua (Jesus) i Israel

Växande intresse för Yeshua (Jesus) skriver Israel Today >> Det kommer rapporter från den Messianska organisationen “Revive Israel” att man upplever ett allt större intresse för Yeshua (Jesus) både bland religiösa som sekulariserade israeler.

Enligt profetorden ska väckelsen bland judarna framför allt komma de sista (3,5) åren innan Jesu återkomst. Den kommer genom nöd. När jag (Elvor) bodde i Israel på 80-talet fanns det enstaka messianska grupper, men idag finns de överallt i Israel och det är bara början.

Dan 12:1 “På den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten, som står som försvarare för dina landsmän. Det kommer en tid av nöd, som inte har haft sin like ända från den dag då människor blev till, ända till den tiden. Men på den tiden skall alla bland ditt folk bli frälsta som finns uppskrivna i boken.
2 De många som sover i mullen skall vakna, några till evigt liv, andra till förakt och evig skam.

  • Bibelfokus uppdatering om Tikva >>
  • E 24 Obama kan stänga Internet med ny lag:

Nättidningen PC för alla skriver att avsikten med det nya lagförslaget är att göra det möjligt för den amerikanska staten att stänga av eller på annat sätt kontrollera delar av internet under en krissituation.

Lagförslaget ska också ge myndigheter möjlighet att ta kontroll över utvalda företag som är verksamma inom infrastrukturen på nätet, skriver PC för alla.

Men förslaget möter inte oväntat kritik. Techamerica, lobbygrupp för teknikföretag i USA, hävdar att det ger amerikanska myndigheter total kontroll över delar av nätet.

Enligt Techamerica kan även lagförslaget i sin nuvarande form ge amerikanska myndigheter makten att tvinga privata företag att spionera på amerikanska medborgare. Dessutom kan den amerikanska staten stänga ned eller på annat sätt kontrollera både webbplatser och internets infrastruktur, skriver PC för alla.

 Från E24

  • Aktierna kan var 50 % övervärderade >>
  • Turkiet stänger luftrummet för Israel >>
  • AB: Delfiner flyr för livet >>

En läsare gjorde oss uppmärksamma på vilken roll Share Ministries Maitreya kunde ha i ändetiden. Är han den falske profeten? Eller är han bara en rökridå för att dra de kristnas uppmärksamhet bort ifrån den verklige Antikrist?

Men om det ligger någon sanning bakom att Maitreya kommer att tala simultant till hela världen som är sammankopplat via satellit TV -så kan ju tex Fotbolls VM vara ett sådant tillfälle. Då sitter ju hela världen som klistrad framför TV rutan. /från www.elvorochjanne.se

Att det pågår saker i världen som är högst anmärkningsvärda, det kan vi väl vara överens om? Det händer mycket på ett dygn, och ja, på några sekunder så kan mycket vara förändrat.

Tro på Gud, han har kärlek och beskydd att ge.

*De som sår med tårar ska få skörda med glädje. Ja, de går gråtande ut  med säden de ska så, men när de kommer tillbaka, jublar de över den stora skörd de fått.*/Ps 126:5-6

*Allt är sant och tillförlitligt i ditt´Ord. Dina befallningar är eviga.* /Ps 119:160

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.