Katolicism../ Vatikanen, CIA, Malteserorden

 

Forts Malteserorden

Nu handlar detta inlägg (forts) om Malteserorden, och CIA inom Vatikanen. Det finns kanske de som blir riktigt sura nu, men det finns saker i texten som man bör läsa, för att bilda sig en egen uppfattning om vad som verkligen pågår i världen. Det är inte bara t ex USA som haft att göra med nazister, så hade även Sverige under krigen. Vi är inte ofelbara i detta landet, här ryms mycket konstigheter i lilla Sverige, men inte många skriver om det, varsågoda här kommer text från sidan:  nyapolitikenbiz:

 

*Ratlines, Operations Paperclip – Vatikanens och USAs samarbete med nazister efter krigen*:

Det ser ännu ut som om det vore TABU för norska media (och förlag) att publicera historisk information om Operation Paperclip, trots att man är i färd med att publicera vetskapen via bl a Wikipedia

Operation Paperclip var ett omfattande hemligt amerikanskt projekt i kölvattnet av andra världskriget. Det gick ut på att hjälpa ledande nazist-kriminella så att de fick komma i säkerhet i USA och i andra länder där de undgick strafförläggande. Istället erbjöd man dem en välbetald tjänst där de kunde utnyttja sin nazi-kompetens.

Ett exempel på en Paperclip-nazist är Joseph Mengele, mind control-metodikens pionjär och gudfar, mera känd som “dödsängeln från Auschwitz”. Mengele arbetade på hög nivå för CIA efter krigen med utvecklingen av mind control projektet Monarch/ MK Ultra. Se här

Som en kuriositet kan det nämnas att det finns klara indikationer på att ledande norska regeringsmedlemmar idag fungerar som MK Ultra-baserade “biorobotar”, som har genomgått programmering i ung ålder och idag mottar trådlösa meddelanden; Scalar/nonlethal beams, som i stor grad styr deras tankar, tal och handlingar.

För mer information om Malteserorden och Operation Paperclip se här

Operation Ratlines gick ut på att välja ut toppnazister som kom i säkerhet ut efter krigens slut mot att de blev försedda med falska SMOM-pass, som gav dem diplomatisk immunitet till de nazikriminella.

För mer information om Ratlines, se

**********

CIA och Malteserorden:

I kölvattnet av genomförandet av Ratlines och Operation Paperclip fanns det möjlighet för en betydlig omorganisering av USAs underrättelseväsen, primärt för att krigstidens spionorgan OSS ersattes med CIA.

Det fanns en hel del underrättelsekompetens bland paperclip-nazisterna och de bidrog till uppbyggningen av CIA. Då hade såväl USAs nyckelperson Willian Joseph (Will Bill) Donovan samt även den tyske underrättelsechefen Reinhard Gehlen, som följde med på paperclip-lasset över vattnet och de var medlemmar i Malteserorden. 

Redan under krigen hade “Ville Bill” pga OSS ingått en topphemlig allians med Vatikanen, med att Vatikanen/Holy See – som hade fått status som egen stat av Malteserorden – medlemmen Benito Mussolini år 1929 och användes sedan som bas för de allierades spionoperationer i Italien.

Under den tidiga uppbyggnaden av CIA-arbetet genom Gehlen, bl a genom SMOM-medlemmen Allen Weish Dulles, utfördes bl a “Operation Sunshine” som bestod i att utbilda och utplacera nazister som spioner för CIAs räkning.

Utan att det är känt huruvida det skedde, så medförde samröret mellan nazister, Vatikanen och CIA inom Vatikanen, där de övertog kontrollen över USAs underrättelseväsen (!) en kontroll som ligger utanför räckvidden för USAs regering än idag. Spionsamarbetet under krigen mellan USA och Vatikanen (SMOM och jesuiterna) fungerade som att man gav jesuiterna lillfingret och att nyckelpersoner som byggnde upp CIA var medlemmar av Malteserorden och hade sin främsta lojalitet till Vatikanen.

Efter att den färska CIA hade “gått till sängs med djävulen” i form av inhämtade nazister i kombination med jesuitstyrda malteserriddare vaknade en betydlig del av USA och världen upp till ett märkbart helvete som inte var så lätt att spåra.

By 1953, the dirty tricks department of the CIA had grown to 7,200 personnel and commanded 74 percent of the CIA’s total budget. The following quotes describe the culture of lawlessness that pervaded the CIA:

Stanley Lovell, a CIA recruiter for ‘Wild Bill’ Donovan: ‘What I have to do is to stimulate the Peck’s Bad Boy beneath the surface of every American scientist and say to him, ‘Throw all your normal law-abiding concepts out the window. Here’s a chance to raise merry hell. Come help me raise it’.’” 
(Hämtad från “Mind Manipulators” av Scheflin and Opton. s.241) samt.

Ett stort antal CIA-direktörer och nyckelpersoner har varit medlemmar av Malteserorden liksom grundläggaren Will Bill, bl a Allen Weish Dulles (direktör 1953 – 1961), John A. McCone (direktör 1961 – 1965) Richard M. Helms (direktör 1966 – 1973), Willian Colby (direktör 1973 – 1976), George H.W. Bush (direktör 1976 – 1977), William Casely (direktör 1981 – 1987) och George Tenet (direkör 1997 – 2004), James Jesus Angleton och William F. Buckley.

För mer info om Vatikanen och världens underrättelseorganisationer se , här eller här.

Hoppas du fått informera dig nu och förstår mer av vad som verkligen skett och sker. /återkommer med mer info./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.