De sista tiderna /politik,lögner,media….BIBELN!

I denna ljuva sommartid/ foto Maria

Det är sorgligt att se alla spekulationer och osanningar i tidningarna och att höra dem i nyhetsmedia över huvud taget. När man jämför vad   “de”  säger och vad Bibeln säger, då bleknar man. För om det var sant som de säger, så skulle det inte kunna gå att se “bakom kulisserna” så som det faktiskt går att göra. Guds Ord är det som gäller, och sedan kan man släppa vilka fantasinyheter som helst. De stämmer inte med verkligheten.

Jag är inget geni inom politiken, men jag har varit med några år, så man lär sig att se osanningar. Vad bilderbergare och Illuminati är för några det har jag klart för mig. Tänk om hela det svenska samhället kunde vara intresserade av att TA REDA på vad som händer i detta landet! och i övriga länder.!  OM människor gjorde så då skulle det verkligen bli protester och folkstorm, och då fick satans hantlangare ge sig.

Mitt hjärta gråter över alla människor som inte kan öppna sitt medvetande/sitt inre för Jesus och hans ord och order och bön till människorna. Vad sade han? Jo han sade att HAN är Vägen Sanningen och Livet! Människor har inte hört detta eftersom de lever helt efter sitt EGET huvud. Då blir det INTE bra, tro mig, jag levde så också, förr. Men JESUS tog tag i mig! och fick in mig på den rätta vägen. Tack gode Gud för det. Annars hade jag varit lika blåögd som många andra. Det tog år att få reda på sanningen om vem som är HERRE, men till slut så…fick jag foga mig.  OM man VILL veta, då tar man reda på saker och ting och börjar se verkligheten.

*Gå in genom tempelportarna med tacksamhet. Gå in på hans förgårdar med lovsång. Tacka honom och välsigna hans namn. Herren är alltid kärleksfull och god. Och mot varje generation är han trofast.* /Ps 100:4-5  

Går du villigt in i Guds närvaro med lovprisning och tillbedjan, eller följer du ritualer?   …  Påminn dig om Guds godhet och följ honom troget. /Maria

2 thoughts on “De sista tiderna /politik,lögner,media….BIBELN!

 1. Hej Janne jag håller med om att nyhetsflödet ofta mycket ofta är direkt missvisande. Det finns ju de sidor man kan se på nätet från USA som skriver sanningar och alla filmer som finns om “oljeläckan”…
  Riktiga nyheter gömmer man undan för om människor får veta sanningar då kan det ju bli upplopp m m.
  Men det är väl därför FEMA finns t ex.
  Tack för sin omtanke om vår familj, det går sakta framåt, och det får ta sin tid….
  Maria

 2. Fint inlägg, Maria! Underbart med sommar.
  Vad härligt att Harri mår bättre!

  Information -disinformation

  Såg i Metro (7 juni) en bild på en saneringsarbetare och flera tjejer i baddräkt på en strand som skrattade och tittade ned i sanden. Vad såg de? Hundskit. De var lite roade av att den ena tjejen nästan gick i den innan saneringsarbetaren dök upp. Bakom kunde man se många som badade i vågorna vid strandkanten.

  Vad sa bildtexten under?
  “Saneringsarbetare upp olja på en strand i Pensecola, Florida.”

  Och folk badar vidare som inget har hänt?(Bilden har självklart inget med texten att göra!!)

  På första sidan av numret sas det också att hålet den enorma mängden olja väller fram ur är 17 cm i diameter.

  Ok? Vad ska vi tro om det? Varför täpper man inte till det, eller tar upp oljan om hålet är 17 cm brett?

  Detta var bara ett litet exempel på missvisande info/disinfo. Vi får inte veta vad som händer i oljeolyckan, egentligen.
  Så kan man summera det. Metro är inte info utan bilder och berättelser som kommer istället för riktiga nyheter. Så tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.