År 2010 / våra dagar..våga prisa GUD

 

Det är gott att tacka Herren! Jag tackar Gud för att min man är hemma från sjukhuset och operationen har gått bra, han har ingen värk längre…tack Gud! Dagen har varit lite rörig och därför har jag inte sett nyheter, men kan läsa nyheter på Elvor o Jannes sida;  Varför alla dessa stora h å l i marken på flertal ställen?  HUR skall de kunna bomba denna “oljeläcka-källa”? David Wilkerson skriver i sin bok SYNEN om just väderförändringar och vad det för med sig…. Och vad säger vi om Solens konstiga beteende?  Bara Gud har svaren!

Halva år 2010 har snart gått. Och vad har hänt? Märkliga saker har skett, och vi väntar på Jesu återkomst, men jag tror att så många vill göra hans vilja först!

BBC: Man har planer på att bomba källan >> 16/6-10
Oljan hotar Floridas vatten och kraftförsörjning >> 16/6-10
EU: Demokrati kan försvinna i 3 EU länder >> 16/6-10
FN: Matpriserna kommer att stiga kraftigt >> 16/6-10
Solens konstiga beteende chockar forskare >> 16/6-10
Chansen större till tropiskt oväder i gulfen >> 16/6-10
Artikel: Ett falskt ekonomiskt uppsving >> 16/6-10
Expressen: Nätcensuren kryper allt närmare >> 16/6-10
Stor militär övning i EU 16-25 Juni >> 16/6-10
Ovädren skapar kaos i USA >> & >> & >> (Läs Wilkersons – Synen)16/6-10

Har människor förhärdat sina hjärtan? Ja det tror jag. Har många människor hjärtan som lerklumpar? ja det tror jag. Har man förhärdade hjärtan är det enkelt att sätta sig emot Guds vilja. Att bli förhärdad i sitt hjärta betyder att man är så låst i sitt tänkande att man inte förmår vända sig till Gud. Sådant är ett resultat av en lång serie beslut- felaktiga sådana, som alla går EMOT Guds vilja. Bli inte sådan min vän, lär dig att lyssna till Gud. Han har så mycket gott att ge dig.    Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.