Kärleken från Jesus/ Ps 91 /Skyddad

*Vi bor i den Allsmäktiges skugga, skyddade av Gud, av honom som är över alla gudar. Därför kan vi säga: “Bara han är min tillflykt, det enda fasta, det enda trygga. Han är min Gud, och jag litar på honom.”

Ja vi bor i den Allsmäkiges skugga, vi är skyddade av Gud. Jag är glad, så glad att Gud är min Far. Dagen idag började med oro. Men den förbyttes i glädje.

Min make blev opererad i dag och väntan var lång tills han ringde och var vaken efter operationen. Hans älskade röst nådde mig. Han har ringt ikväll och sagt att han kan ligga ordentligt och att värken är borta.

Ja vi är skyddade av Gud, omslutna av hans kärlek. Dagen som nu strax gått var svår på många sätt, för brev från FK kom igen, med samma gamla uttjatade visa: Du måste sända in aktuella handlingar— likadan handlingar som jag sänt in i tre år men som de inte läser.  Mer om det följer under kategorin F-kassan.

Ja vi är skyddade av Gud, älskade av Gud.

Herren säger: “Eftersom han älskar mig av hela sitt hjärta, ska jag rädda honom.” /Verser ur psalm 91.

Ja Herren är min herde, mig skall intet fattas. /Ps 23  På Guds Ord litar jag fullständigt, även om det stormar. Litar DU på Gud? Sök honom medan det finns tid.   Kram f Maria

2 thoughts on “Kärleken från Jesus/ Ps 91 /Skyddad

  1. Hej Andreas, ja jag hörde om nyheten om skalvet, det låter otäckt, inga personskador hörde jag. Det är tider av oro, därför är det så skönt att veta att Jesus är Herre, han har kontroll.
    Varför de tar bort nyheter vet jag ej- de borde ju ligga kvar nån dag.
    Hälsn Maria

  2. Du kanske hörde om jordskalvet i Sverige igår? Det var väl långt uppåt landet, Skellefteåtrakten tror jag.

    SVT text hade nåt om det sent igår men idag är det borttaget. Så gör de jämt med alla nyheter, det är alltid borta nästa dag. Borde väl vara lätt att missa nyheter när de gör så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.