Ett ord idag / Vänd om! / Vår tid…

    Vänd om!

http://video.godlikeproductions.com/video/Gerald_Celente

Detta är en film om arbetslöshetsläget/ekonomi . MrCelente på TV säger: Hela systemet på väg mot krasch. Men det vet vi ju, eller?  Jag tycker i alla fall att man skall vara medveten om vad som sker.

Jag träffade en kvinna igår, där jag bor,  som tyckte att det var så tryggt att leva i sin lilla “bubbla”.  Inte veta något, inte ta emot sanningar, de sanningar som faktiskt finns.  Denna kvinna fick veta lite av vad du och jag vet, men hon sade:  STOPP, säg inte mer!

I utländska tidningar och radio ropas det ut…men inte i Sverige, för vi har andra  s k nyheter att rapportera…ja nu sade jag det igen, det är ju så.

Vi befinner oss i Uppenbarelsebokstider- det kan vi inte ändra på- Men det vi kan göra är att tacka och prisa Gud för att han har omsorg om oss!

Måtte Svenska Folket lära känna GUD i dessa historiska/profetiska tider! Möt honom och ta emot frälsningen! Det kommer en evighet, var vill DU tillbringa den?

Läs Upp boken 2:11  Alla människor, troende eller inte, möter förr eller senare döden. Alla kommer också att uppstå igen. De som tror uppstår till evigt liv med Gud och alla övriga till evigt straff efter att ha ställts inför Guds dom och blivit för evigt skilda från honom. (se också 20:14; 21:8, 27; 22:15).

I dag är frälsningens dag!  /Maria

 

2 thoughts on “Ett ord idag / Vänd om! / Vår tid…

 1. Hej Janne jag gillar dina kommentarer och hoppas att mååånga här läser dem!
  Du är klar och tydlig i det du säger, och ja, jag kan ju bara hålla med.

  Vi är i profetiska tider, omvälvande tider.

  Vi får väl se om det blir en diktaturstat av Sverige, det lutar ditåt.
  Ja denne Celente tycks ju veta vad han talar om, men de som styr fattar inte vad de gör …de knäcker folk, men det är väl meningen.

  Jag älskar Gud av hela mitt hjärta, och därför är jag inte orolig, men jag är ledsen över alla dem som går vilse och bort från Gud och den upplysning som faktiskt finns på många vis.

  /Maria

 2. Celente säger vad alla som läser media och silar struntsnacket ser hända, och vad vi skrivit om på bloggarna i flera år.

  Det politiska systemet fortsätter pumpa in pengar i megabankerna och folk ska betala med 1. stimulanspaket (=betala senare) 2. svångremsbesparingar (=betala nu med avveckllng/privatiseringar av samhällsfunktioner).

  De rika blir rikare och vi svenskar tittar på monarkin som “kärlekens väg till folket”?

  Vilket samhälle är vi i?

  Demokrati betyder folkstyre. Politikerna är utsedda att sörja för folkets vilja. När politikerna inte arbetar för folket kan och ska de avsättas. Det är därför vi har val och omröstningar och lagar.

  Vad händer när folket inte kan avsätta politikerna (när de flesta politiker arbetar mot folket och för specialintressen och politikerna skyddar varandra på folks bekostnad?)

  Samhällen avdemokratiseras. Det sker som regel i historien, mer än undantag.

  Vad sker i odemokratiska samhällen?

  Fascism version 1, är när staten och företagen går samman på folkets bekostnad och strör pengar omkring sig (Korporatism, typ Mussolini på 1920-talet)

  Fascism version 2, är när stat och företag går samman och strör pengar omkring sig och slår ned folket med polis och millitärmakt (militär fascism, typ Hitler).

  I ett demokratiskt samhälle informerar och vägleder media befolkningen. Kunskap och utbildning är värdefull och ett medel för minskning av klassskillnader och gruppintressen. I ett odemokratiskt samhälle vilseleder media befolkningen och skyddar den odemokratiska ordningen. media bryr sig minde om vad som händer egentligen, och mer om vem som säger vad.

  Celente har förutspått mycket och har fingertoppskänsla – han är trött på de odemokratiska tendenserna i väst, mer än trött. Vilken fascinerande tid vi lever i, verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.