NWO / Mindcontrol och superdatorer

 

Det sker ganska många skandaler, har ni märkt det och mycket kommer fram- i efterhand. HUR kan det komma sig? Någon som vet?  Vad är inte bra för Sverige:

http://www.cyberbrain.se/?page_id=4

 Av Robert Naeslund

FOI:s superdatorsystem – En ny forskarskandal med konsekvenser för befolkningen

När  Ny Teknik i november 2007 informerade att FOI gått upp på 5:e plats ifråga om världens snabbaste superdator fanns det inte många, ens av dem själva, som kunde förstå verkligheten om vad det innebar.  Docent Sverker Holmgren vid Uppsala universitet sa att ”Det här är väldigt bra för Sverige,” men vi måste inse att vad som är bra för Sverige och den svenska staten inte alls behöver vara bra för det svenska folket.

Orsaken till de okända användningsområdena beror på tystnaden som förutsättning att kunna genomföra projektet.  Det  tillhör den mest avgörande sekretess man måste hålla bortom befolkningens kännedom. Vid en jämförelse är frågan mångdubbelt värre än FRA-lagen. FOI förklarar sin mission om kontroll av våra hjärnor och styrning av de kognitiva funktionerna (tanke, förstånd). Att modifiera våra uppfattningar och personlighet.

Läs mer>>>

Artikeln fr www.nyapolitiken.se   /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.