Hälsa-Helanden/Hitler.Metamfetamin.Droger,vrak.m m

 

ADHD-barn får samma droger som Nazi-soldater för att kriga bättre
2011-04-2
KMR:s hemsida: www.kmr.nu

200 miljoner amfetamintabletter delades ut till tyska soldater under andra världskriget för att de skulle kriga bättre. Man sökte länge efter det mest verksamma amfetaminet för soldaterna. Till slut bestämde man sig för metamfetamin, det som idag anses som den farligaste drogen i världen med snabbast tillvänjning. Ett preparat med metamfetamin för ADHD-barn har släppts i USA.

Hitlers renlevnadsiver sträckte sig till att avstå från tobak och alkohol. Själv använde han sammanlagt närmare 100 mediciner och droger, bland annat metamfetamin, men även belladonna, morfin, skopolomin, bolmört samt kokain som han inhalerade varje morgon i slutet i slutet för att överhuvudtaget orka upp ur sängen. Detta förklarar hans förvirrade tal, anförande och agerande, skriver Peter Anstrin i boken Ett sekel med Psykiatrin – Männen bakom Hitler, del 1 (sid 92) http://www.kmr.nu/sekel_del_I.pdf

Men nu har det framkommit data som visar att även krigsmakten delade ut över 200 miljoner amfetamintabletter till soldaterna. Man hade även provat kokain, men fann efter långvarig testande att metamfetamin under varumärket Pervitin var effektivast. Det hade man testat ut på fångar i koncentrationslägren som fick marschera 112 kilometer med 20 kilos packning utan vila.

”Det var Hitlers sista hemliga vapen för att vinna kriget som han förlorat för länge sedan”, skriver kriminolog Wolf Kemper i sin bok Nazis on Speed.

Vid tidpunkten för tyskarnas invasion av Sovjet 1941 så var redan hundratusentals soldater dopade med metamfetamin. Dokument från Wermacht visar att 200 miljoner Pervitintabletter delades ut mellan 1939 och 1945. Planen var att ge alla soldater Pervitin men invasionen vid Normandie satte stopp för planerna. Meningen var att de tyska soldaterna skulle omvandlas till ”krigsmaskiner kapabla till övermänskliga stordåd”.

Det var en militärläkare vid namn Otto Ranke vid institutet för försvarsfysiologi i Berlin, som låg bakom nerdrogningen, han fann att metamfetamin gav användarna ”ökad självsäkerhet och självmedvetenhet”. Men som med alla droger så går smekmånaden snabbt över och när det gäller metamfetamin, väldigt snabbt.

Man fann ut efter ett tag att väldigt många soldater blev nerdrogade vrak, hjälplöst beroende av droger för att överhuvudtaget kunna agera och till föga hjälp i kriget.

Några ord om metamfetamin. Det anses idag som världens farligaste drog. Det är fyra gånger starkare än vanligt amfetamin men till skillnad från vanligt amfetamin så är metamfetamin fysiskt beroendeframkallande och ger en kraftig abstinens. Missbrukare går mycket snabbt ner sig och på bara några år är man åldrats 20 år.

Även japanerna använde metamfetamin under andra världskriget. Det var Kamikazepiloterna som fick det innan de flög ut på sina självmordsuppdrag, att störta plan fullastade med bomber på amerikanska krigsfartyg. För att de inte skulle svika sin kejsare i sista sekunderna så fick de en rejäl dos metamfetamin.

En annan udda användning av amfetamin är arbetselefanter i Thailand som fick amfetamin för att kunna arbeta bättre. De blev så aggressiva att de fick läggas in på drogrehabilitering.

Detta ger man idag till ADHD-barn i USA under det förskönande namnet Desoxyn.

OBS! OBS! Jag står inte bakom eller stödjer eller gillar Scientologikyrkan! Never! men jag vill visa artikeln för er, vad som pågår! Finns det psykiatrisk vård? Den är sällsynt, bättre då att be HERREN JESUS om hjälp!

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

 

OBS! OBS! Jag står inte bakom eller stödjer eller gillar Scientologikyrkan! Never! men jag vill visa artikeln för er, vad som pågår! Finns det psykiatrisk vård? Den är sällsynt, bättre då att be HERREN JESUS om hjälp!  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.