Den globala byn/Vem äger dig?/ Gud äger mitt liv

 

 

VÄRLDEN:

Den största bluffen

Källa: http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/whoownsu.html

Översatt av: Hans Larsson från

http://nyapolitiken.biz/int_politik/den-storsta-bluffen.html

Vem äger dig?

1) Skattemyndigheten (IRS) är inget statligt organ. Det är ett organ för Internationella valutafonden (IMF). (Diversified Metal Products v. IRS et al.mm)

2) IMF är ett FN-organ. (Blacks Law Dictionary 6:e uppl.)

3) USA har inte haft en centralbank sedan 1921. (41 Stat. Ch.214 pg. 654)

4) USA:s centralbank är numera IMF. (Presidential Documents Volume 29 mm)

5) Förenta staterna har inga anställda eftersom det inte längre finns något Förenta staterna. Inga fler omorganisationer. Efter över 200 års bankrutt styre är det äntligen slut. (Executive Order 12803) Gör inte som fordringsägarna eller aktieägarna för då hamnar du i fängelse. (18 U.S.C. 914)

6) FCC, CIA, FBI, NASA och alla de andra alfabetsligorna har aldrig varit en del av den amerikanska staten. Trots att ”USA:s regering” äger andelar i de olika organen. (U.S. v. Strang mm)

7) Socialförsäkringsnummer utfärdas av FN genom IMF. Ansökan om socialförsäkrinsnummer görs med hjälp av en SSS-blankett. (SSS = Social Security System, dvs socialförsäkingssmyndigheten. Övers. anm.) Centralbanken (IMF) utfärdar SSS-blanketten, inte socialförsäkringsmyndigheten. De nya SSS-blanketterna anger inte vem eller vad som utfärdat dem, tidigare SSS-blanketter anger att de är Centralbankens blanketter. Man kan få en kopia av sin ansökan genom att skriva till socialförsäkringsmyndigheten med hjälp av blankett SSA-L996. (20 CFR chapter 111)

8) Det finns inga rättsliga domstolar i Amerika och har inte funnits sedan 1789. Det är inte domare som upprätthåller lagar och regler. Det är tjänstemän. (FRC v. GE 281 US 464 mm)

9) Det har inte funnits några domare i Amerika sedan 1789. Det har bara funnits tjänstemän. (FRC v. GE 281 US 464 mm)

10) Enligt GATT måste man ha ett socialförsäkringsnummer. (House Report 103-826)

11) Vi har en envärldsregering, en envärldslag och ett envärlds monetärt system.*

12) FN är en envärlds superregering.*

13) Ingen på den här planeten har någonsin varit fri. Denna planet är endast en slavkoloni. Det har alltid funnits en världsregering. Den är nu bara mycket bättre organiserad och har från och med 1945 bytt namn till Förenta nationerna.*

14) New Yorks stad beskrivs i federala regler som Förenta nationerna. Rudolph Gulliani hävdade på C-span att “New York var världens huvudstad” och det hade han rätt i. (Senate Document 43, 73rd Congress 1st Session)

15) Socialförsäkring är inte en försäkring eller ett avtal, inte heller finns det någon förvaltingsfond. (Helvering v. Davis 301 US 619 mm)

16) Din socialbidragsavi kommer direkt från IMF som är ett FN-organ. (Titta efter om du får någon. Det bör stå USA:s finansdepartement längst upp till vänster.)

17) Du äger ingen egendom, slavar kan inte äga egendom. Läs egendomhandlingen beträffande egendomen som du tror att du äger. Du står som hyrestagare. (Senate Document 43, 73rd Congress 1st Session)

18) Den mäktigaste domstolen i Amerika är inte Förenta staternas högsta domstol, utan Pennsylvanias högsta domstol. (42 Pa.C.S.A. 502)

19) Revolutionskriget var ett bedrägeri. (Se 22, 23 och 24)

20) Kungen av England stödde båda sidorna i revolutionskriget. (Treaty at Versailles July 16, 1782, Treaty of Peace 8 Stat 80)

21) Du kan inte försvara dig med hjälp av konstitutionen eftersom du inte har undertecknat den. (Padelford Fay & Co. v. The Mayor and Alderman of The City of Savannah 14 Georgia 438, 520)

22) Amerika är en brittisk koloni. (FÖRENTA STATERNA ÄR ETT FÖRETAG, INTE EN LANDMASSA OCH DET EXISTERADE FÖRE REVOLUTIONEN OCH DE BRITTISKA TRUPPERNA DROG SIG INTE TILLBAKA FÖRRÄN 1796.) (Respublica v. Sweers mm)

23) Storbritannien ägs av Vatikanen. (1213 års avtal)

24) Påven kan avskaffa varenda lag i Förenta staterna. (Elements of Ecclesiastical Law Vol.1 53-54)

25) En blankett 1040 är till för tribut utbetalad till Storbritannien. (IRS Publication 6209)

26) Påven gör anspråk på äganderätt till hela jorden med hänvisning erövrings- och upptäcktsrätten. (Påvebullor 1455 och 1493)

27) Påven har beordrat folkmord och förslavning av miljontals människor. (Påvebullor 1455 och 1493)

28) Påvens lagar är bindande för envar. (Benedictus XIV)

29) Vi är slavar och äger absolut ingenting, inte ens vad vi tror är våra barn. (Tillman v. Roberts mm)

30. Militärdiktator Georg Washington indelade staterna (egendomarna) i distrikt. (Messages and papers of the Presidents Vo 1, pg 99, Websters 1828 dictionary)

31) ”Folket” innefattar inte dig och mig. (Barron v. Mayor & City Council of Baltimore. 32 U.S. 243)
32) Förenta staternas styrelse grundades inte på kristendomen. (Treaty of Tripoli 8 Stat 154.)

33) Det är inte polisens skyldighet att försvara dig. Deras jobb är att försvara korporationen och omhänderta regelbrytare. (Sapp v. Tallahasee mm)

34) Allting i “Förenta statena” är till salu: vägar, broar, skolor, sjukhus, vatten, fångar flygplatser osv. Jag undrar vem som köpte Klamathsjön. Var det någon som kollade? (Executive Order 12803)

35) Vi är mänskligt kapital (Executive Order 12803)

36) FN har finansierat Förenta staternas agerande i över 50 år och äger nu varje man, kvinna och barn i USA. FN innehar också allt land i USA med fri förfoganderätt. *

37) Den goda nyheten är att vi inte behöver uppfylla ”våra” fiktiva skyldigheter. Man kan avfärda en fiktiv skyldighet med hjälp av en annan fiktiv skyldighet.*

38) Depressionen och 2:a världskriget var en fullständig fars. Förenta staterna och olika andra företag gav lån åt andra runtom i hela världen under depressionen. Uppbyggandet av Tysklands infrastruktur på 30-talet inklusive järnvägarna finansierades av Förenta staterna. På det viset kunde de som kallar sig ”kungar”, ”premiärministrar” och ”ledare” osv luta sig tillbaka och spela ett schackparti med riktiga människor. Tänk på alla amerikaner, tyskar osv som gav sina liv i tron att de försvarade sina länder vilka inte ens existerade. De miljontals oskyldiga människor som dog för ingenting. Är det inte uppenbart varför Schweiz aldig är inblandat i dessa fiaskon? Det är dit som Bank for International Settlements (BIS) är förlagd. Krig är till för att distrahera dig. Du måste ha en fiende för att bevara föreställningen om en ”regering” som styr.*

39) ”Förenta staterna” förklarade sig inte självständigt från Storbritannien eller kung Georg.*)

40) Gissa vem som äger FN.

*) Caveat redemptor – kontrollera själv
 

__________________

Det är otroligt vad som står i texten, eller hur? Tänker man efter lite så ser man att vissa saker kan man ju faktiskt tro  vara sanna. Är det så mycket mer annorlunda i US än i Sweden i många stycken?Världen är ju vad den är, och Gud har INTE skapat världen, han har skapat JORDEN. Det är människorna som format världen.
De har inte lyckats särskilt bra. På många ställen är det mer än kaos! Tyvärr är ju det bara början- början till slutet.

Därför bör alla vända sig till Gud medan tid finns.

*Hör, visheten ropar, och förståndet höjer sin röst. Uppe på höjderna står hon, vid vägen, där stigarna mötas. */Ordsp 8:1

-Gud ser med glädje på den som lyssnar till visheten. Visdom och död står emot varandra. Människans hela tillvaro,  från början ända till slutet, bör stå under vishetens beskydd.Öppna varje vrå av ditt liv för Guds beskydd och ledning. Gud äger mitt liv.   /Maria

2 thoughts on “Den globala byn/Vem äger dig?/ Gud äger mitt liv

 1. Ja det tar tid att kolla upp fakta medn jag tycker flertal av dem tycks stämma rätt så väl. Om inte annat får man en funderare. Nej medborgarna styr inte IMF o inget annat heller. Medborgarna är ganska så desperata. Brittannia tycks styra väldigt mycket eller hur? Ganska så mäktiga personer!

  US tycks vara Babylon och det blir nästa inlägg här, mycket intressant, av D Wilkerson. New York kommer att falla smulas sönder, sjunka…
  /Maria

 2. provocerande påståenden, helt klart! Vem kan motbevisa dem? Det tar några dagar att kolla upp fakta!

  IMF är FN:s centralbank. Vem kontrollerar och styr IMF?(Medlemsländernas representanter/ekonomer/minstrar, inte medborgarna!)

  Är USA en brittisk koloni fortfarande? Ja, kanske! USA kämpar i brittiska imperiets gamla kolonier och beter sig ganska lik.

  De flesta huvudstäder i väst är statsstater med ett visst självstyre, faktiskt – Rom/Vatikanen – Berlin – London – Washington – även New York?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.