Nödga dem att komma in

TIDEN FÖRKORTAS och Krigslarmen ljuder. De stora herrarna på jorden smutsar ner genom att åka över jorden till sina konferenser och de planerar sina elakheter. De ler emot oss och lovar oss väl.

De är rika och smutsar inte ner sig. De bor inte som vi, nej, de har all lyx de kan få. TIDEN FÖRKORTAS, och VÄL ÄR VÄL DET!

MEN…………………DET ÄR MÅNGA MÅNGA MÅNGA SOM INTE VET NÅGOT OM JESUS!! Människor i sina slutna församlingar ler och ropar om väckelse, sjunger en stump och dricker kaffe.

MEN den ensamme, den sjuke, den bortglömde, den rånade, den ofrälste, den av alkohol smutsig och rusig…………

Nödga dem – de djupast fallna,
Nödga dem att komma in,
Säg till var och en du finner:
Kom till Jesus, Han är din!
Nödga dem – de trötta, svaga,
De betungade – och säg,
Kommen alla, Jesus väntar,
Här är fri och öppen väg!

Nödga dem – ja, alla, alla,
Hedningar och judar än!
Och den rike, och den höge,
O, förgät ej heller den!
Nödga dem – se Fadern löper
Hult mot dem som vänder hem!
Skor och ring och högtidskläder
Allt han redo har för dem!

Nödga dem – de unga, glada,
Livets vårdag är så kort;
Må de ej i tanklös yra
Leka, drömma denna bort!
Nödga dem – de halta, blinda,
Jesus helar än i dag!
Och han viskar än som fordom:
”Rädens icke – det är jag!”

Nödga dem – de arma kvalda,
Blödande av syndens sår!
Säg dem att den gode herden
Söker vart förlorat får.
Dagen snart till afton skrider,
Månne nästa stund är din?
O, så minns din Herres uppdrag

/Maria

2 thoughts on “Nödga dem att komma in

  1. Ja du har visst rätt i det du säger. JUST NU pågår det en eller flera s k VÄCKELSER (STOORA) i USA på flera ställen. Det tål att tänkas över, för det är annat än fina makter inblandade där. MEN det tar man ingen hänsyn till. DET är ju VÄÄÄCKELSE! Nej säger vi som sett Rick Warren luras i sin böcker https://gospel.jesuslever.eu/om-rick-warren-och-hans-falska-laror-video-att-gayhomosexuella-kommer-till-himmelen-det-ar-fel-bibelord/ och Tod Bently som var stupfull på sina uppträdande från USA. Ja det är sådant som säljer även om människor blir fel underrättade och går VILSE. Men det finns ju faktiskt vanliga s k kristna som fått en hel del upplevelser som är RÄTT i Tiden och som betyder något av vikt. Jag har fått flera saker från Gud som gett mig sådant som jag aldrig glömmer och som fått mitt inre att göra ont både av glädje o sorg. Satan är ju inte glad heller över att man växer i tro! Gud vet vad han gör men människor vet inte alltid vad de ställer till med. Gud använder många av oss på otroliga vis, det är jag säker på, han visar vägen. Världen är full av många lögner nu./Maria

  2. Ja. Maria tänkte. Det Andliga, det finns nog en del människor som antecknat slags dröm böcker, och tittar i efterhand, att skeenden har inträffat senare, vilket bevisar att vi också är andliga. Som jag förstår, är det inte bara Kristenheten som talar om Domedagar, utan andra Religioner eller livskådning. De som för drömdagböcker kanske inte är de mest pratiga, eller ens skriver mycket, utan bara tänkt detta skett som drömmar eller och syner de haft. Det är där jag också tänker att, det måste till något också större att tänka och skåda med, det vi inte kan förstå med våra ens fulla sinnen bruk. Eftersom Kristenheten inte bara är en Etikets fråga, av Lycko Kristendom, och bli berusad av allt det materiella och köttsliga, medan många sökare kanske upplevt något djupare, och iaktagit något som, de inte ens kan kontrollera eller ens veta, vad det är som gör att de uppfattar något, som ett mänskligt sinne egentligen icke kan uppfatta. det verkar som en del är mer känsliga, för att känna in andevärlden, och dessa blir förstås dårförklarade lätt, om de skulle lyfta något av orden, för dess materiella människor, oavsett vilken källa det kommer ifrån, så är det just här, det andliga styckena verkar. (Vi krigar inte på människors vis står det, inte mot kött och blod), så på den planhalvan i det andliga verken av ett Krig. De sanna Profeterna Profetissor kanske just gråter, de kanske inte ens får höras, och har någon en slags dröm eller syn, så skall den fortast möjliga dumförklaras, eller förlöjligas baktalas, och man kastar lott om denna människas syner. istället föra att pröva det, och man drar in det världsliga som är populärt i världen, därför att det ger snabba synliga poäng, men då har de ju också fått ut sin Lön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.