WHO och Joh Uppenbarelsebok

Maria: OBS OBS OSB!! LÄS DETTA OVAN IGEN tills DU förstår VAD SOM SKER! WHO kommer att bilda en världsregering WHO kommer då att bli den världsregering som Bibeln berättar om i Joh Uppenbarelsebok Kapitel 13: VACCINEN ÄR MÄRKET! TA INTE s k VACCIN!

https://gospel.jesuslever.eu/?s=v%C3%A4rldsregering LÄS MER HÄR OM DET SOM KOMMER!

Joh Uppenbarelsebok

1 Och jag såg ett vilddjur komma upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och tio kronor på sina horn, och hädiska namn på sina huvuden. 2 Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor auktoritet. 3 Ett av dess huvuden såg ut att ha blivit slaktat och dödat, men dess dödliga sår hade läkts. Och hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde det. 4 De tillbad draken för att han hade gett sin makt åt vilddjuret, och de tillbad vilddjuret och sade: “Vem är som vilddjuret? Vem kan strida mot det?”

5 Och vilddjuret fick en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick rätt att fortsätta i fyrtiotvå månader. 6 Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans boning, dem som bor i himlen. 7 Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder. 8 Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte från världens skapelse har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat.

9 Du som har öron, hör: 10 Om någon ska gå i fångenskap, då går han i fångenskap. Om någon ska dödas med svärd, då dödas han med svärd. Här visar sig de heligas uthållighet och tro.

Vilddjuret från jorden

11 Och jag såg ett annat vilddjur komma upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret vars dödliga sår hade blivit läkt. 13 Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14 Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret som har ett sår från ett svärd men lever igen. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och låta döda dem som inte tillbad vilddjurets bild.

16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666.

4 thoughts on “WHO och Joh Uppenbarelsebok

 1. Kära Marianne! Tack för dina ord som uttrycker mångas tankar o ord- Ja det är farligt nu. Vi kan inget göra mer än att följa Jesus. Ja martyrer har ju alltid funnits och världen är genomrutten, den vill styra över alla. Ja vi kommer att bli halshuggna eller annat, ‘de som dog för svärd’ etc. JESUS KOMMER EFTER VEDERMÖDAN. Matteus kap 24:29 o framåt. JESUS kommer inte i HEMLIGHET mer än för dem som INTE KÄNNER HONOM. Men VI känner honom, vi troende. Det är cirka 3 år kvar på jorden om man inte spränger den med kärnvapen om ett litet tag. Man vill ha Harmageddon. Man rustar. Ja det är hemskt, det är en sorg, eftersom man älskar LIVET. INTE LIVET på Jorden, men att andas, plocka en blomma, bara vara! MEN vi kommer till något bättre, säger man och det står så i Guds ord. Vi kommer inte att kunna påverka detta om inte Gud vill, men han tycker nog det är dags att kalla hem oss, enligt sitt ord. Ja världen är verkligen galen, kall, rutten, vedervärdiga människor styr. Gud hjälper oss hela vägen, ända hem. Gud välsigne dig och de dina. Gud är god. Vi kan höras i veckan! Kram Maria

 2. Guds Frid trossyskon! ❤️

  Har precis lyssnat på Aida och försökt sätta mig in i detta djävulskap, vill uttrycka ett riktigt riktigt fult ord,
  vi är sannerligen väg att bli rövk****ade.
  Förlåt…

  Seriöst, min tro är i gungning för jag förstår faktiskt inte hur vi ska kunna undå detta,
  min tro på Guds räddningsplan för oss trogna är aningen klen i nuläget.
  Förlåt min klentro HERRE!!
  Dock så säger vi här hemma;
  jag dör hellre än tar emot det världen vill tvinga ALLA att ta ( för vår säkerhet!! )

  Ordet martyr får en allt djupare innebörd för var dag som går.
  Valet att följa vår Älskade Frälsare JESUS in i döden om så behövs är redan fastslaget för vår del.

  Är tveksam om vi människor ens kan påverka det som redan är bestämt att genomföras.
  Gud tillåter detta för att pröva vår trovärdighet.
  Men nog är det en fullständigt galen värld vi tvingas leva i.
  NÄR KOMMER DU JESUS???

 3. Hej! jaa många är SÅÅÅ bedragna! Ja detta är över hela världen! NYA LAGAR NY TERROR. DETTA ÄR VIDRIGT ÄCKLIGT! Så livsfarligt! Jag har faktiskt inga ord just nu! Man blir helt förtvivlad o ställd, måste bli iskall för att förstå igen!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Xear0jA2M_I

  https://www.youtube.com/live/8wHUgdtf

  https://www.youtube.com/watch?v=xCEA-

  https://www.theepochtimes.com/biden-a

  https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files

  https://www.politifact.com/factchecks

  https://www.who.int/news/item/27-09-2

  http://open.who.int/2020-21/contribut

  Datum för besluten i Zero draft:
  INB Möte 4: 27 feb – 3 mars
  INB Möte 5: 3-6 april
  Maj: Första utkastet ska vara klart
  December: Förhandlingar fram tills dess

  Kontakta:
  Socialdepartementet Anna Halén är ansvarig i Sverige och jobbar med WHO Pandemic Treaty och IHR
  08-4053247
  anna.halen@gov.se

  Assisterande:
  Ewa Blom
  08-4051308
  ewa.blom@gov.se

 4. Om du tror att det är en StingOperation så är du underbart bedragen. Detta ska ge sken av en påstådd psy-op men är i själva verket en global identifiering av patentet som finns i vaccinerna.
  En Gp-120 glykoprotein som omvandlar blodet till en sändare och mottagare av information. Trump är Mr WarpSpeed.
  Tvinnat nödgodkänt DNA!
  Låt er INTE bedras av fyllon i sidendräkt och DeFria. De saknar den andliga aspekten.
  Alla kommer att ta detta!
  Detta gäller de KRISTNA!
  FOLK TYCKS INTE FÖRSTÅ DETTA!
  STINGET ÄR OPERATION!
  INJEKTIONEN DESS MÅL!
  MÄRKET SOM GÖR ATT INGEN KAN KÖPA!
  Som inte har Märket (eller dess Namn).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.