Min Herre /Tack Jesus

 

       Tack Jesus.

Lovad vare Herren! Dag efter dag bär han oss!

Gud är för oss en Gud som frälsar, och hos Herren finns räddning från allt. Kristus, Du är livets bröd. Varje ny dag bör vi fröjdas för att vi får vara i hans famn och kunna lita på hans styrka.

Varje ny dags början bör vi fröjda oss över att få vara i hans plan. Varje ny dags början och slut tar han hand om. Varje ny dag öppnar upp för välsignelser och för längtan att komma närmare Jesus. Så känner jag det, känner du så?

Det finns också mycket förtvivlan hos våra medmänniskor, vi får be att vi kan få vara ljus i deras mörker. Vi får be att vi får vara en välsignelse för andra, för våra medmänniskor. Därför skall vi, så långt vi kan, lägga undan våra egna själviska jag, och vara Kristi medarbetare varje dag.

 SÅ glad Gud blir då vi frågar honom varje ny dag; VAD kan jag få göra för dig i dag, Jesus? Tack Herre, för att du fyller oss med din frid så att vi kan visa andra vad frid är och hur man får den: GENOM DIG.

Vi får vara innerligt tacksamma för att få tillhöra dig och få göra det arbete som du ber oss om att göra. Ge oss kraft att tampas med saker som är svåra, och är de oöverstigliga, så ropar vi på dig.

Gör oss uthålliga i den kamp vi kanske står i, och låt oss tacka för de möjligheter du ger Herre, att undkomma svårigheter. Hur gör vi det? Jo genom att ropa på dig.

Ge oss kraft att inte vara materialistiska utan låt oss titta på den verkliga glädjen, Herre. Den verkliga och enda sanna glädjen, det är DU.

*1. Jesus är mitt liv och hälsa, Jesus är min nådastol, Jesus är min sköld och sol. Han allena kan mig frälsa, Mig hans kärlek nåd beskär. Han mitt högsta goda är.

2.Utan Jesus jag fördärvas, Utan Jesu nådesken Är mig allt till ångest och men. Trones liv kan ej fördärvas, Om ej Jesu kraft beskär, Han som allt mitt goda är. ..vers 1-2 av 7 /J Gerdessen

Jesus är vägen sanningen och livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.