Min Herre /Samtal

 

 Norrland 096

 

Samtal i naturen, till Gud

Samtal i naturen

Oh, store Gud vad du har gjort allt så skönt

Jag letar efter en dikt som talar om hur skön också Du är.

Men orden vill inte infinna sig, de bara bubblar i mitt bröst.

Samtal i naturen där ingen hör vad jag säger,

Där mina kärleksord bara finns i hjärtat,

För munnen vet inte hur man säger, Jag är stum av beundran

inför din härlighet.

Samtal i naturen då vindar far lätta som moln,

Då solen leker kurragömma och stannar till sist i mitt bröst, tillsammans

med all den kärlek jag vill ge dig .

Du är skaparen

Du är min Herre

Du är den jag älskar för evigt.

Du och jag, Herre.

 

/Maria/

2 thoughts on “Min Herre /Samtal

  1. Hej CarinaTack för din hälsning. Ja änglar finns, för att få människor att lära känna Gud. Jag hoppas din väninna blir frälst snart! Vi ber för alla som vi kan Jag tyckte dina bilder var väldigt vackra, och maten såg sååå god ut. Jag ösnakr dig allt gott och Gud välsigne dig. Stor kram Maria

  2. Åh, berörande ord! har varit på Gudstjänst idag, prästen talade om änglar. Det var bra. Föresten, jag har börjat gå en Alfakurs med en icketroende väninna. Du får gärna be för kursen.
    Jag tackar varmt för kommentarer hos mej! Idén att göra en förstoring är riktigt bra! Går omkring här och njuter av buketten fortfarande. Tack så mycket för gratulationer och välgångsönskningar. Det känns bra, och jag blir så glad!
    Allt gott till dej och Gud välsigne dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.