Medical Babylon / D Trump m m

Jag fick denna video av en vän och jag anser att den är mer än sevärd!

SE HIT: 🇺🇸 Medical Babylon In The Last Days! 🇺🇸

President Trump planerar att vaccinera den amerikanska befolkningen med hjälp av militären! De som fortfarande dyrkar Trump och ingår i Q- och Trumpsekten verkar inte fatta vad han planerar. De är så hjärntvättade och lurade att de inte begriper vad som pågår och att de själva medverkar till massmord genom att stötta Trump.Trump är en falsk förrädare som låtsas vara nationalist och patriot. Det är han inte. Trump är egenligen en globalist.

Han tillhör kabalen som håller på att införa New World Order i hela världen.Trump, Fauci, Gates, Clinton, Obama, Bush, Soros, Rothschild, Bildt, Reinfeldt, Löfvén, Johnsson, Trudeau…

Allihopa ingår de kabalen som styr världen i det fördolda.President Trump berättar helt öppet att amerikanerna ska vaccineras och “Operation Warp Speed” är redan satt i verket. Detta står på hemsidan HHS.gov

Fact Sheet: Explaining Operation Warp Speed What’s the goal?Operation Warp Speed (OWS) aims to deliver 300 million doses of a safe, effective vaccine for COVID-19 by January 2021, as part of a broader strategy to accelerate the development, manufacturing, and distribution of COVID-19 vaccines, therapeutics, and diagnostics (collectively known as countermeasures).

Se videon! Den är kortare än en halvtimme, men om du inte kände till det som berättas i den, så har du missat något. Jag skulle inte bli förvånad om en video som denna snart censureras från youtube och facebook.

Dessa tider är INTE OK, men de är sagda av HERREN, de står i hans ord men vi kristna vet inte riktigt vad det är som sker och var vi står, därför måste vi utbilda oss (Såg du inlägget från igår om LAGEN, GUDS LAG?) Se det!

Jag hoppas att du vill leva för Kristus och verkligen ta reda på hans ord och vara med att hjälpa andra att få tag i det levande ordet, JESUS KRISTUS!

3 thoughts on “Medical Babylon / D Trump m m

 1. Hej Lena, javisst är det fejk, så mycket fejk, jag såg nyss en video på fb där en mamma håller fast sitt barn och sköterska testar barnet med tops i näsan, och det går långt upp i näsgången………………
  Ja Simpson’s är det många vuxna som ser o den serien är ju gammal men visar var vi är. Jag såg att Trump låg i en kista i ett av programmen….hmm.
  JA Trump är en ulv och ingen att lita på, hur det ska bli i USA är en stor fråga. Men då kan ju inte slutet på allt komma ännu eftersom allt inte skett ännu, men dte är sena tider. Det är synd om dem som inget förstår av allt det här som sker, de tror på NEW AGE o kristaller o yoga o en ny värld!!! NWO
  NO NWO!
  Ja Jesus kommer! Hälsn Maria!

 2. Covid-19 = fake virus. Som mer eller mindre bara är en vanlig förkylning, som kabalen/eliten/frimurarna har planerat sedan länge för att döda människor (kolla upp Simpsons https://m.youtube.com/watch?v=v53GmsuppwY + London OS invigningen 2012 https://m.youtube.com/watch?v=nZ3AyqgpMZ8.

  De visar exakt hur detta är planerat + hjärnan bakom Simpsons serien är en frimurare = satanist). Riktigt onda. Satan lever på belånad tid, därför är han så desperat och manipulerar lättlurade människor till att gå hans ärenden. Sjukt lågt och äckligt.

  Jesus Kristus har redan vunnit över Satan, det gjorde han när han dog för människornas synder och uppstod och övervann döden! Amen. Gud är så mäktig.

  Jag har tidigare stöttat Qanon, men nu är det slut på det. Trump är en ulv i fårakläder, dock har han lyckats avslöja mycket av pedofilism i Hollywood och korruptionen bland höguppsatta politiker osv. MEN, Så länge Trump propagerar/stödjer vaccinet så kommer jag aldrig stötta honom.
  Nej tack till – NWO.

  Vi som tror på Jesus Kristus ord och håller ut kommer bli räddade. Jesus kommer snart. Det vet jag. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.